30 aprilie 2010

Copii, filtre ISP, piraterie

Pedofilia a fost intotdeauana folosita de diverse organisme pentru a putea impune interdictii site-urilor sau blogurilor. Folosindu-se de aceasta motivatie oamenii pot fi usor manipulati deoarece subiectul este sensibil.Pe Torrent Freak a aparut un articol prin care suntem atentionati ca iar se pregateste ceva in numele pornografiei infantile. Cei din industria muzicala si a filmelor preseaza politicienii sa adopte legi dure contra pirateriei folosinduse-se chiar si de copii in demersul lor. Acestia viseaza la un filtru pe care toti ISP-istii sa-l instaleze. In numele protectiei copiilor, bineinteles!


Doua sunt motivatiile care merg atunci cand doresti sa impui restrictii in Internet: terorismul si pedofilia. Cum terorismul nu mai sperie ca altadata, raman copii.


Nu ma mira foarte tare agresivitatea acestor indivizi imbuibati, fara scrupule. Sunt destul de previzibili. Nu protejez pirateria insa nici modul in care cei din industria respectiva inteleg sa faca afaceri. Copii trebuiesc protejati online insa protectia acestora nu prea are legatura cu ce vor tipii astia. Pe Computer Zone am postat un articol despre protectia copiilor in Internet.


Articolul de pe TorrentFreak este interesant si merita citit.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)