13 mai 2010

Optiune noua in Youtube - unlisted

Youtube ofera o functie noua: unlisted. Optiunea mi s-a parut destul de utila. Care-i ideea?
In sectiunea Sharing, pana acum puteam alege intre Public si Private, adica video clipul ori putea fi vazut de toti utilizatorii (public) ori de numai maximum 25 de useri stabiliti (private).



Acum exista inca o optiune: unlisted. Selectand aceasta optiune video clip-ul nu va fi public, nu va putea fi gasit folosind motorul intern Youtube, nu va fi afisat in profil si nu va aparea nici pe pagina Browse.

Puteti imparti link-ul (adresa la care este postat video clip-ul) oricui doriti, fara limita celor 25 de persoane. Numai persoanele carora le-ati oferit link-ul vor cunoaste adresa la care este postat video clip-ul.
Userul nu trebuie sa se logheze logat pentru a viziona video clip-ul.

Cred ca aceasta noua optiune poate fi destul de utila, in multiple situatii.



Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)