Treceți la conținutul principal

Cursed Treasure - joc flash


Cursed Treasure este un joc flash tip tower defense creat de firma IRIY SOFT.
Ideea de baza este ca trebuie sa aperi cateva (5-6) pietre pretioase de inamicii care ataca in valuri. Jocul este destul de dificil, anumite niveluri fiind destul de greu de trecut. Grafica este acceptabila, insa la partea de sunet nu poti opri muzica separat.

Meniu niveluri

Dupa fiecare nivel, jucatorului i se ofera cate trei puncte cu care isi poate imbunatati strategia de joc. Din meniul Skills jucatorul poate modifica anumiti parametri ce tin de viteza de tragere, raza sau puterea turnurilor.

Meniul Skills

Cursed Treasure m-a cam prins. Mi-a luat trei zile sa-l termin. In prima zi, dupa ce ajunsesem la penultimul nivel, am sters cache-ul browser-ului (personal) din greseala asa ca l-am reinceput. O bucurie ...!

Ultimul val al ultimului nivel
Eu am gasit jocul la aceasta adresa, insa poate fi gasit pe mai multe site-uri de jocuri flash.
Un alt joc asemanator pe care l-am prezentat a fost Frontline Defense First Assault. Daca va plac jocurile flash tip tower defense va sugerez sa le incercati pe amandoua.

Pentru cei care inca nu stiu, pentru a putea juca jocuri realizate in Flash, trebuie sa descarcati player-ul Flash.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.