17 iunie 2010

Cursed Treasure - joc flash


Cursed Treasure este un joc flash tip tower defense creat de firma IRIY SOFT.
Ideea de baza este ca trebuie sa aperi cateva (5-6) pietre pretioase de inamicii care ataca in valuri. Jocul este destul de dificil, anumite niveluri fiind destul de greu de trecut. Grafica este acceptabila, insa la partea de sunet nu poti opri muzica separat.

Meniu niveluri

Dupa fiecare nivel, jucatorului i se ofera cate trei puncte cu care isi poate imbunatati strategia de joc. Din meniul Skills jucatorul poate modifica anumiti parametri ce tin de viteza de tragere, raza sau puterea turnurilor.

Meniul Skills

Cursed Treasure m-a cam prins. Mi-a luat trei zile sa-l termin. In prima zi, dupa ce ajunsesem la penultimul nivel, am sters cache-ul browser-ului (personal) din greseala asa ca l-am reinceput. O bucurie ...!

Ultimul val al ultimului nivel
Eu am gasit jocul la aceasta adresa, insa poate fi gasit pe mai multe site-uri de jocuri flash.
Un alt joc asemanator pe care l-am prezentat a fost Frontline Defense First Assault. Daca va plac jocurile flash tip tower defense va sugerez sa le incercati pe amandoua.

Pentru cei care inca nu stiu, pentru a putea juca jocuri realizate in Flash, trebuie sa descarcati player-ul Flash.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)