Treceți la conținutul principal

Cursed Treasure - joc flash


Cursed Treasure este un joc flash tip tower defense creat de firma IRIY SOFT.
Ideea de baza este ca trebuie sa aperi cateva (5-6) pietre pretioase de inamicii care ataca in valuri. Jocul este destul de dificil, anumite niveluri fiind destul de greu de trecut. Grafica este acceptabila, insa la partea de sunet nu poti opri muzica separat.

Meniu niveluri

Dupa fiecare nivel, jucatorului i se ofera cate trei puncte cu care isi poate imbunatati strategia de joc. Din meniul Skills jucatorul poate modifica anumiti parametri ce tin de viteza de tragere, raza sau puterea turnurilor.

Meniul Skills

Cursed Treasure m-a cam prins. Mi-a luat trei zile sa-l termin. In prima zi, dupa ce ajunsesem la penultimul nivel, am sters cache-ul browser-ului (personal) din greseala asa ca l-am reinceput. O bucurie ...!

Ultimul val al ultimului nivel
Eu am gasit jocul la aceasta adresa, insa poate fi gasit pe mai multe site-uri de jocuri flash.
Un alt joc asemanator pe care l-am prezentat a fost Frontline Defense First Assault. Daca va plac jocurile flash tip tower defense va sugerez sa le incercati pe amandoua.

Pentru cei care inca nu stiu, pentru a putea juca jocuri realizate in Flash, trebuie sa descarcati player-ul Flash.

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.