Treceți la conținutul principal

Internet Explorer mai rapid

Microsoft s-a gandit sa ofere user-ilor si posibilitatea de a naviga cu browser-ul Internet Explorer fara add-on-uri. O solutie utila daca ne gandim ca unii useri instaleaza add-onu-uri "fara numar". Dupa instalarea unor add-on-uri browser-ul Internet Explorer poate functiona greoi, defectuos.

Din fericire, in Start Menu-All Programs-Accessories-System Tools gasiti scurtatura Internet Explorer (No Add-ons). Daca doriti sa navigati fara add-on-uri folositi aceasta scurtatura.

Linia de comanda a scurtaturii standard difera de cea fara add-on-uri. Cea fara add-on-uri foloseste switch-ul -extoff la final.

"x:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -extoff

x=litera asociata partitiei


Navigarea fara add-on-uri va mari viteza de navigare si va aduce mai multa securitate. Dezavantajul este ca anumite pagini web nu vor fi afisate corect sau resursele stocate in acestea nu vor functiona (ex: flash, shockwave, silverlight). Partea buna in acest ultim caz este ca nu vor mai fi afisate nici deranjantele reclame flash.

Pentru multi, navigarea fara add-on-uri, poate fi utila. Lipsa acestora devine vizibila, in special, in cazul folosirii resurselor multimedia (audio/video,jocuri ...).

Incercati sa folositi si browser-ul Internet Explorer fara add-on-uri. Daca veti observa o diferenta foarte mare in viteza de navigare probabil ca folositi foarte multe add-on-uri. Toolbar-urile instalate ca add-on-uri franeaza viteza de navigare si pot controla activitatea user-ului online.

Puteti vizualiza add-on-urile instalate deschizand browser-ul Internet Explorer si selectand din bara de meniuri Tools-Internet Options apoi tab Programs-butonul Manage add-ons.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.