Treceți la conținutul principal

Internet Explorer mai rapid

Microsoft s-a gandit sa ofere user-ilor si posibilitatea de a naviga cu browser-ul Internet Explorer fara add-on-uri. O solutie utila daca ne gandim ca unii useri instaleaza add-onu-uri "fara numar". Dupa instalarea unor add-on-uri browser-ul Internet Explorer poate functiona greoi, defectuos.

Din fericire, in Start Menu-All Programs-Accessories-System Tools gasiti scurtatura Internet Explorer (No Add-ons). Daca doriti sa navigati fara add-on-uri folositi aceasta scurtatura.

Linia de comanda a scurtaturii standard difera de cea fara add-on-uri. Cea fara add-on-uri foloseste switch-ul -extoff la final.

"x:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" -extoff

x=litera asociata partitiei


Navigarea fara add-on-uri va mari viteza de navigare si va aduce mai multa securitate. Dezavantajul este ca anumite pagini web nu vor fi afisate corect sau resursele stocate in acestea nu vor functiona (ex: flash, shockwave, silverlight). Partea buna in acest ultim caz este ca nu vor mai fi afisate nici deranjantele reclame flash.

Pentru multi, navigarea fara add-on-uri, poate fi utila. Lipsa acestora devine vizibila, in special, in cazul folosirii resurselor multimedia (audio/video,jocuri ...).

Incercati sa folositi si browser-ul Internet Explorer fara add-on-uri. Daca veti observa o diferenta foarte mare in viteza de navigare probabil ca folositi foarte multe add-on-uri. Toolbar-urile instalate ca add-on-uri franeaza viteza de navigare si pot controla activitatea user-ului online.

Puteti vizualiza add-on-urile instalate deschizand browser-ul Internet Explorer si selectand din bara de meniuri Tools-Internet Options apoi tab Programs-butonul Manage add-ons.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.