Treceți la conținutul principal

Probleme cu video clip-uri pe Youtube

Recent un client mi-a comunicat ca nu poate rula video clip-urile de pe Youtube. Video clip-ul se incarca la nesfarsit fara a rula. De cele mai multe ori este vorba de incapacitatea de a stoca in cache resursele fisierului video. Clientul respectiv avea plina partitia pe care era instalat Windows-ul iar, cum cache-ul se afla implicit pe aceeasi partitie cu Windows-ul, fisierul video nu-si putea incarca resursele aferente.

Daca intampinati aceeasi problema goliti fisierele din folderele Temp, Desktop, Cookies si din Recycle Bin. Mai puteti muta si fisierele din My Documents. Ideea este sa castigati spatiu pe partitia pe care este stocat cache-ul fisierelor web. Puteti folosi si programe pentru curatare gen CCleaner.
Clientul respectiv avea un obicei foarte prost (destul de raspandit): stoca aproape toate fisierele si folderele pe Desktop. Aceasta a fost si cauza pentru care nu mai putea rula fisierele video online.

Nu stocati fisiere sau foldere de capacitate mare pe Desktop sau in My Documents. Windows-ul se misca mai rapid atunci cand are spatiu suficient pentru a-si putea stoca fisierele temporare folosite la rularea aplicatiilor offline sau online.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.