Treceți la conținutul principal

Probleme cu video clip-uri pe Youtube

Recent un client mi-a comunicat ca nu poate rula video clip-urile de pe Youtube. Video clip-ul se incarca la nesfarsit fara a rula. De cele mai multe ori este vorba de incapacitatea de a stoca in cache resursele fisierului video. Clientul respectiv avea plina partitia pe care era instalat Windows-ul iar, cum cache-ul se afla implicit pe aceeasi partitie cu Windows-ul, fisierul video nu-si putea incarca resursele aferente.

Daca intampinati aceeasi problema goliti fisierele din folderele Temp, Desktop, Cookies si din Recycle Bin. Mai puteti muta si fisierele din My Documents. Ideea este sa castigati spatiu pe partitia pe care este stocat cache-ul fisierelor web. Puteti folosi si programe pentru curatare gen CCleaner.
Clientul respectiv avea un obicei foarte prost (destul de raspandit): stoca aproape toate fisierele si folderele pe Desktop. Aceasta a fost si cauza pentru care nu mai putea rula fisierele video online.

Nu stocati fisiere sau foldere de capacitate mare pe Desktop sau in My Documents. Windows-ul se misca mai rapid atunci cand are spatiu suficient pentru a-si putea stoca fisierele temporare folosite la rularea aplicatiilor offline sau online.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.