Treceți la conținutul principal

Alex Jones distruge un iPad

Binecunoscutul Alex Jones distruge un iPad incercand sa transmita un mesaj: consumismul ne-a dezumanizat. In clip exista si o secventa (05:18) in care niste soldati americani dintr-un elicopter trag intr-un microbuz in care sunt copii (stiau ca sunt si copii). Ii iau la tinta ca in Call of Duty fara nicio problema. Ati vazut vreun scandal, vreo indignare generala? Nu prea! Cred ca s-au rostit vreo doua-trei vorbe si gata! Lumea nu mai are timp de d'astea! Au murit, asta e! Ghinionul lor! Sa ne vedem de treaba! Ce-a mai scos Apple?

Aparte de mesaj, este util de urmarit si vizionarea distrugerii amaratei de tablite Apple. Multi vor putea observa pe ce cheltuiesc 500 de dolari. Steve Jobs a reusit sa zapaceasca mintile multora prin crearea acelui simplu device. Daca ar putea, Steve Jobs ar crea si iMasina, iAspiratorul sau iInternet-ul. Sigur mai pregateste vreun iCeva pe care sa ceara vreo mie de dolari.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.