Treceți la conținutul principal

Internet Explorer 9 sub Windows XP?

Microsoft incepe sa realizeze ca IE9 fara Windows XP n-are niciun viitor. Cat timp i-a trebuit lui Microsoft sa inteleaga un lucru evident?

Firefox 4.0 si Chrome 7 au reusit sa gaseasca solutii pentru a oferi utilizatorilor Windows XP acceleratie hardware. Baietii de la Microsoft o tot dadeau inainte ca nu se poate! Acum, cand isi dau seama ca fara Windows XP IE9 nu prea exista, incep sa se razgandeasca!

M-am jucat putin cu IE9 si mi se pare mult zgomot pentru nimic! Nu e cu nimic superior celorlalte browser-e!

Microsoft ar face bine sa gaseasca de urgenta o solutie pentru ca IE9 sa poata rula si sub Windows XP! Deja competitorii se bucura si profita de pe urma proastei decizii a lui Microsoft (a cata?)! Parti din piata deja au fost pierdute! Recuperarea acestor parti va fi greu de realizat!

Windows-ul XP va avea viata lunga! Aceasta este principalul sistem de operare folosit pe planeta. Pana cand Windows 7 va prelua stafeta mai sunt ani buni!

Pana se gandeste Microsoft (vreo mie de ani) ce si cum sa faca cu IE9 descarcati Firefox!

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.