17 septembrie 2010

Internet Explorer 9 sub Windows XP?

Microsoft incepe sa realizeze ca IE9 fara Windows XP n-are niciun viitor. Cat timp i-a trebuit lui Microsoft sa inteleaga un lucru evident?

Firefox 4.0 si Chrome 7 au reusit sa gaseasca solutii pentru a oferi utilizatorilor Windows XP acceleratie hardware. Baietii de la Microsoft o tot dadeau inainte ca nu se poate! Acum, cand isi dau seama ca fara Windows XP IE9 nu prea exista, incep sa se razgandeasca!

M-am jucat putin cu IE9 si mi se pare mult zgomot pentru nimic! Nu e cu nimic superior celorlalte browser-e!

Microsoft ar face bine sa gaseasca de urgenta o solutie pentru ca IE9 sa poata rula si sub Windows XP! Deja competitorii se bucura si profita de pe urma proastei decizii a lui Microsoft (a cata?)! Parti din piata deja au fost pierdute! Recuperarea acestor parti va fi greu de realizat!

Windows-ul XP va avea viata lunga! Aceasta este principalul sistem de operare folosit pe planeta. Pana cand Windows 7 va prelua stafeta mai sunt ani buni!

Pana se gandeste Microsoft (vreo mie de ani) ce si cum sa faca cu IE9 descarcati Firefox!Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)