Treceți la conținutul principal

Internet Explorer 9 sub Windows XP?

Microsoft incepe sa realizeze ca IE9 fara Windows XP n-are niciun viitor. Cat timp i-a trebuit lui Microsoft sa inteleaga un lucru evident?

Firefox 4.0 si Chrome 7 au reusit sa gaseasca solutii pentru a oferi utilizatorilor Windows XP acceleratie hardware. Baietii de la Microsoft o tot dadeau inainte ca nu se poate! Acum, cand isi dau seama ca fara Windows XP IE9 nu prea exista, incep sa se razgandeasca!

M-am jucat putin cu IE9 si mi se pare mult zgomot pentru nimic! Nu e cu nimic superior celorlalte browser-e!

Microsoft ar face bine sa gaseasca de urgenta o solutie pentru ca IE9 sa poata rula si sub Windows XP! Deja competitorii se bucura si profita de pe urma proastei decizii a lui Microsoft (a cata?)! Parti din piata deja au fost pierdute! Recuperarea acestor parti va fi greu de realizat!

Windows-ul XP va avea viata lunga! Aceasta este principalul sistem de operare folosit pe planeta. Pana cand Windows 7 va prelua stafeta mai sunt ani buni!

Pana se gandeste Microsoft (vreo mie de ani) ce si cum sa faca cu IE9 descarcati Firefox!

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.