Treceți la conținutul principal

Internet Explorer in cadere continua

Internet Explorer pierde din piata in continuare. Scade continuu, fara incetare! Vreun soc pentru cineva? Nu cred! Odata cu anuntul in care eram instiintati ca Internet Explorer 9 nu va rula sub Windows XP, a inceput si prabusirea. Lenta dar sigura!
In articolul asta prevesteam prabusirea browser-ului Microsoft. O prabusire evidenta pentru oricine cunoaste cat de cat cum merg lucrurile in piata browser-elor. Intr-un an Internet Explorer a scazut de la 58,37 la 49.87.
Nu e rau, insa, se poate si mai bine!

De la Vista incoace Microsoft a tot calcat prin balarii, a tot luat decizii aberante. Sigur e o problema pe-acolo! Ce destept plin de el o fi crezut ca userii vor renunta la Windows XP pentru a putea rula Internet Explorer 9? Nu eram si asa satui de browser-ul cu probleme perpetue? A cerut cineva vreo noua versiune? Nu cred!

Nu-l mai chinuiti pe sarmanul browser - eutanasiati-l! Si-asa traieste cu perfuzii! Dupa ce rezolvati cu browser-ul, faceti si cateva concedieri, pentru improspatare! 

Hai sa fac si un pronostic: pana in primavara Internet Explorer va rula si sub Windows XP! Cum asa? Imposibil - Microsoft zicea ca nu se poate! Ehhh... asa ... o minune :)!

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.