07 octombrie 2010

Internet Explorer in cadere continua

Internet Explorer pierde din piata in continuare. Scade continuu, fara incetare! Vreun soc pentru cineva? Nu cred! Odata cu anuntul in care eram instiintati ca Internet Explorer 9 nu va rula sub Windows XP, a inceput si prabusirea. Lenta dar sigura!
In articolul asta prevesteam prabusirea browser-ului Microsoft. O prabusire evidenta pentru oricine cunoaste cat de cat cum merg lucrurile in piata browser-elor. Intr-un an Internet Explorer a scazut de la 58,37 la 49.87.
Nu e rau, insa, se poate si mai bine!

De la Vista incoace Microsoft a tot calcat prin balarii, a tot luat decizii aberante. Sigur e o problema pe-acolo! Ce destept plin de el o fi crezut ca userii vor renunta la Windows XP pentru a putea rula Internet Explorer 9? Nu eram si asa satui de browser-ul cu probleme perpetue? A cerut cineva vreo noua versiune? Nu cred!

Nu-l mai chinuiti pe sarmanul browser - eutanasiati-l! Si-asa traieste cu perfuzii! Dupa ce rezolvati cu browser-ul, faceti si cateva concedieri, pentru improspatare! 

Hai sa fac si un pronostic: pana in primavara Internet Explorer va rula si sub Windows XP! Cum asa? Imposibil - Microsoft zicea ca nu se poate! Ehhh... asa ... o minune :)!Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)