Treceți la conținutul principal

Medal of Honor Limited Edition

Electronic Arts Inc. (EA) anunta lansarea jocului Medal of Honor Limited Edition (in Europa va fi disponibil de pe 15 octombrie).
Noua versiune vine cu arme noi, misiuni complexe, grafica impresionanta, mai mult realism.
Lupta nu se mai desfasoara pe un camp de batalie din al II-lea razboi mondial ci in Afganistan, contra talibanilor. Noua versiune a Medal of Honor incepe sa semene destul de mult cu Call of Duty: Modern Warfare 2.
In Medal of Honor Limited Edition veti apartine unui grup de soldati de elita care va indeplini misiuni aproape imposibile. Grupul de comando Tier 1 Operators va lupta sub comanda Autoritatii Nationale de Comanda.
Jocul poate fi jucat in modurile single player si multiplayer.


Jocul este clasificat ca Mature, 17+. Disponibil pentru PS3, Xbox 360 si PC.

Descarcati cateva wallpaper-uri de aici. Mai multe imagini aici.
Mai multe resurse aici.

Cerinte sistem minimum:
- Windows XP SP3/Vista SP1;
- Intel Core 2 Duo 1.4 GHz / Athlon 64 X2 1.8 GHz;
- 1 GB RAM;
- 20 GB spatiu liber pe hard disk;
- GeForce 6600/Radeon X850 cu memorie 128 MB;

Puteti comanda jocul de aici sau, daca doriti sa comandati jocul in Romania, puteti incerca cu Google.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.