Treceți la conținutul principal

Jocuri online 3D

Va plac jocurile online? Si mie!
Unele dintre cele mai cautate jocuri online sunt cele 3D. Racing, tower defense, shooting, action, sport, nu conteaza prea mult categoria, 3D sa fie.

Unele site-uri de jocuri online ofera exclusiv jocuri 3D, altele nu.
Dintre site-urile de mai joc cel mai mult folosesc shockwave.com. In acest site veti gasi numeroase jocuri 3D.


Nu ramane decat sa vizitati aceste site-uri sperand ca veti petrece ceva timp intr-un mod placut - daca nu dati peste vreun nivel enervant :)!

Cand jucati jocuri 3D online s-ar putea ca browser-ul sa se mai blocheze (depinde de configurari). Este util sa cunoasteti cateva combinatii de taste care va pot scoate din incurcatura:

CTRL+F4 sau Alt+F4 - inchide pagina curenta
Alt+Tab - comutare intre aplicatii
Ctrl+Alt+Del - vizualizare Task Manager
Backspace - pagina inapoi
F5 - refresh pagina
Alt+Space+N - minimizare pagina curenta
Win+D - afisare Desktop

Vedeti si pagina plugin-uri pentru jocuri.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.