10 decembrie 2010

Wallpaper Craciun

Vine Craciunul, lumea este mai destinsa, mai deschisa spre entertainment. Este momentul in care chiar si cei care nu prea obisnuiesc sa foloseasca wallpaper-uri - ma includ si pe mine in categoria asta - aleg o imagine tematica pentru fundalul desktop-ului. Mos Craciun, lumanari, brazi, zapada, tot ce ne aduce aminte de aceasta perioada.


Sincer sa fiu, atunci cand mai aleg cate un wallpaper acesta infatiseaza o tipa sexy (sau mai multe), masini sport sau ceva legat de domeniul IT. Cand am noroc gasesc si imagini care combina toate aceste elemente.

Insa acum a sosit timpul craciunitelor, a zurgalailor, sau ... ma rog ... a craciunitelor cu zurgalai sau invers, nu conteaza :).
Dar gata cu gluma, mai jos aveti link-uri in care veti gasi o gramada de wallpaper-e cu tematica Craciun (click pe link-urile de deasupra imaginilor).


Daca nu va ajung acestea (???) puteti cauta cu Google folosind cuvintele-cheie "wallpaper craciun" sau "wallpaper christmas" si selectie imagini - Mari.
Mai puteti cauta wallpaper-e pentru Craciun folosind motorul Twitter sau prin diverse site-uri cu fisiere torrent.

Aveti grija pe unde navigati si ce descarcati - screensaver-ele, felicitarile electronice sau fisierele torrent pot contine virusi.

Daca doriti sa primiti titlurile articolelor viitoare in email puteti subscrie la blog.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)