18 ianuarie 2011

5 jocuri online 3D cu masini - racing

Daca vrem sa jucam un joc cu masini exista seriile GTA, NFS, F1, Gran Turismo, Driver si altele. Ok, insa aceste jocuri au cativa GB fiecare si nu pot fi jucate rapid. Apoi, nici nu pot fi jucate de la birou :)! Pentru asa ceva exista jocurile online, jucate in browser. Impatimitii curselor de masini vor gasi prezentate mai jos 5 jocuri 3D tip racing.


Turbo Racing
Un joc atractiv care aduce cu Need for Speed. Va trebui sa castigati cursele pentru a debloca masini noi. Atentie la masinile din trafic!

 Burnin Rubber 3
Curse auto pe cinci continente. Castigati cursele pentru a avea acces la noi masini, arme, bodykit-uri, piese si upgrade-uri motor. Trageti cu toate armele pe care le aveti pentru a distruge oponentii. Folositi nitro si acumulati un punctaj cat mai mare.

Drift'n Burn 365
Concurati cu alte masini pe pe o sosea suspendata. Drift-urile va vor ajuta sa castigati mai mult nitro.

Police Pursuit
Jocul aminteste de urmarirea infractorilor din Need for Speed - Hot Pursuit. Sunteti un politist care patruleaza prin oras urmarind infractori. Pentru a-i putea localiza pe acestia urmariti sageata rosie. Loviti infractorii cu masina pana ii distrugeti.

Power Driving
Grafica buna, accidente de efect in Power Driving. Pentru a putea castiga cursele efectuati cat mai multe drifturi - astfel veti obtine valorosul nitro. Folositi drift-ul pentru a lua curbele.

- Pe site-urile din link-uri veti gasi foarte multe jocuri online.
- Jocurile prezentate ruleaza sub plugin-ul Shockwave. Mai multe despre plugin-uri pentru jocuri aici.
- Daca folositi browser-ul Firefox si intampinati probleme cu rularea vreunui joc folositi browser-ul Internet Explorer.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)