Treceți la conținutul principal

La revedere Eurovision 2011

Inainte de orice doresc sa urez tuturor  
Un An Nou Fericit!
 
Probabil ca stiti deja ca piesa Change, interpretata de Hotel FM, a fost selectata pentru a participa la finala Eurovision (Dusseldorf, Germania). Nu ma asteptam sa castige Claudia Pavel, era doar o speranta. Dinozaurii din TVR au avut grija sa ma trezeasca la realitate. Apropo, din juriu a facut parte si Daniel Iordachioie (???) si Lucian Avramescu. Ultimul este poet! Nu-i tare?

O decizie gresita a fost si organizarea selectiei nationale pentru Eurovision in noaptea de Revelion. Audienta a fost varza.

Piesa selectata chiar nu-mi spune nimic, e fada, fara substanta. O melodie slabuta, de matineu. Habar n-am cine este Hotel FM insa probabil ca nu am fost eu prea atent la ce se intampla pe piata muzicala prin Ro.

Nu-mi place nici solistul britanic David Bryan care ba se stramba, ba rade sagalnic, ba ne face cu ochiul. Ma rog ... treaba lui! Ca voce nu exceleaza in niciun fel! Apropo, cine-i David Bryan?
Insa mai presus de toate piesa pare ieftina, slabuta. N-am mai audiat piese compuse de compozitorul respectiv insa se pare ca atunci cand a compus piesa pentru Eurovision a fost cam lipsit de inspiratie. Asta e ... toti avem cate-o zi proasta!

Cat despre refrenul "I can change the world" ce sa mai spun? Imi aminteste de Miss-urile care, dupa ce castigau vreun concurs, declarau, cu un zambet larg si o privire goala, ca doresc sa fie pace in lume! Nu stiu daca Hotel FM va schimba ceva insa stiu ca la Eurovision o sa ne ducem pe copca! Nu vom intra nici in primii 10! Postul asta ramane aici asa ca vom putea vedea daca am avut dreptate sau nu!

Mai jos puteti audia cele doua piese si puteti face singuri comparatie. Nu spun ca piesa Claudiei Pavel este nemaipomenita ci ca aceasta mi s-a parut cea mai potrivita pentru finala Eurovision!

HOTEL FM - "Change"


Claudia Pavel - "I Want U to Want Me"


Nu pot sa le urez noroc celor de la Hotel FM! Chiar nu i-ar ajuta la nimic!

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.