05 ianuarie 2011

La revedere Eurovision 2011

Inainte de orice doresc sa urez tuturor  
Un An Nou Fericit!
 
Probabil ca stiti deja ca piesa Change, interpretata de Hotel FM, a fost selectata pentru a participa la finala Eurovision (Dusseldorf, Germania). Nu ma asteptam sa castige Claudia Pavel, era doar o speranta. Dinozaurii din TVR au avut grija sa ma trezeasca la realitate. Apropo, din juriu a facut parte si Daniel Iordachioie (???) si Lucian Avramescu. Ultimul este poet! Nu-i tare?

O decizie gresita a fost si organizarea selectiei nationale pentru Eurovision in noaptea de Revelion. Audienta a fost varza.

Piesa selectata chiar nu-mi spune nimic, e fada, fara substanta. O melodie slabuta, de matineu. Habar n-am cine este Hotel FM insa probabil ca nu am fost eu prea atent la ce se intampla pe piata muzicala prin Ro.

Nu-mi place nici solistul britanic David Bryan care ba se stramba, ba rade sagalnic, ba ne face cu ochiul. Ma rog ... treaba lui! Ca voce nu exceleaza in niciun fel! Apropo, cine-i David Bryan?
Insa mai presus de toate piesa pare ieftina, slabuta. N-am mai audiat piese compuse de compozitorul respectiv insa se pare ca atunci cand a compus piesa pentru Eurovision a fost cam lipsit de inspiratie. Asta e ... toti avem cate-o zi proasta!

Cat despre refrenul "I can change the world" ce sa mai spun? Imi aminteste de Miss-urile care, dupa ce castigau vreun concurs, declarau, cu un zambet larg si o privire goala, ca doresc sa fie pace in lume! Nu stiu daca Hotel FM va schimba ceva insa stiu ca la Eurovision o sa ne ducem pe copca! Nu vom intra nici in primii 10! Postul asta ramane aici asa ca vom putea vedea daca am avut dreptate sau nu!

Mai jos puteti audia cele doua piese si puteti face singuri comparatie. Nu spun ca piesa Claudiei Pavel este nemaipomenita ci ca aceasta mi s-a parut cea mai potrivita pentru finala Eurovision!

HOTEL FM - "Change"


Claudia Pavel - "I Want U to Want Me"


Nu pot sa le urez noroc celor de la Hotel FM! Chiar nu i-ar ajuta la nimic!Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)