Treceți la conținutul principal

Parodie FARMVILLE (video)

Ati jucat vreodata Farmville? Daca n-ati jucat n-ati pierdut nimic.
Eu recunosc ca, fiind invitat de cativa apropiati am click-ait putin, dorind sa le fac pe plac. Mi-e rusine sa recunosc insa am plantat ceva, nu-mi mai aduc aminte ce! Prietenii imi trimiteau lopeti (???), surprize pe care trebuia sa le deschid si altele asemenea. La un moment dat cineva mi-a trimis o albina. M-am uitat lung la ea apoi mi-am dat seama ca nu mai pot merge mai departe. E prea mult! Gata, renunt! Actiune in Farmville dar nici chiar asa!

Ganditi-va ca genurile pe care le-am jucat pana acum sunt shooter-e si comando, jocuri in care sangele este omniprezent. Mi-amintesc de Postal 2, de exemplu, un joc in care puteai juca fotbal cu capul adversarului dupa ce-l rezolvai. Distractiv! Apoi cineva mi-a dat o albina! WTF, ce sa fac cu o albina? Nici s-o impusc nu puteam! Poate mergea sa-i ard o lopata daca tot primisem una cadou!

Un alt joc plin de suspans este Mafia Wars. Cand l-am jucat prima oara cautam butonul Play pentru a rade cativa mafioti. In loc de asta m-am trezit cu niste tabele si cateva imagini statice de doi bani. Tare!

Un tip de pe Youtube s-a gandit la cateva parodii pe tema jocurilor oferite de Zynga pe Facebook. Pentru alte parodii puteti intra in contul sau de pe Youtube.


Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.