15 ianuarie 2011

Parodie FARMVILLE (video)

Ati jucat vreodata Farmville? Daca n-ati jucat n-ati pierdut nimic.
Eu recunosc ca, fiind invitat de cativa apropiati am click-ait putin, dorind sa le fac pe plac. Mi-e rusine sa recunosc insa am plantat ceva, nu-mi mai aduc aminte ce! Prietenii imi trimiteau lopeti (???), surprize pe care trebuia sa le deschid si altele asemenea. La un moment dat cineva mi-a trimis o albina. M-am uitat lung la ea apoi mi-am dat seama ca nu mai pot merge mai departe. E prea mult! Gata, renunt! Actiune in Farmville dar nici chiar asa!

Ganditi-va ca genurile pe care le-am jucat pana acum sunt shooter-e si comando, jocuri in care sangele este omniprezent. Mi-amintesc de Postal 2, de exemplu, un joc in care puteai juca fotbal cu capul adversarului dupa ce-l rezolvai. Distractiv! Apoi cineva mi-a dat o albina! WTF, ce sa fac cu o albina? Nici s-o impusc nu puteam! Poate mergea sa-i ard o lopata daca tot primisem una cadou!

Un alt joc plin de suspans este Mafia Wars. Cand l-am jucat prima oara cautam butonul Play pentru a rade cativa mafioti. In loc de asta m-am trezit cu niste tabele si cateva imagini statice de doi bani. Tare!

Un tip de pe Youtube s-a gandit la cateva parodii pe tema jocurilor oferite de Zynga pe Facebook. Pentru alte parodii puteti intra in contul sau de pe Youtube.




Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)