Treceți la conținutul principal

Parodie FARMVILLE (video)

Ati jucat vreodata Farmville? Daca n-ati jucat n-ati pierdut nimic.
Eu recunosc ca, fiind invitat de cativa apropiati am click-ait putin, dorind sa le fac pe plac. Mi-e rusine sa recunosc insa am plantat ceva, nu-mi mai aduc aminte ce! Prietenii imi trimiteau lopeti (???), surprize pe care trebuia sa le deschid si altele asemenea. La un moment dat cineva mi-a trimis o albina. M-am uitat lung la ea apoi mi-am dat seama ca nu mai pot merge mai departe. E prea mult! Gata, renunt! Actiune in Farmville dar nici chiar asa!

Ganditi-va ca genurile pe care le-am jucat pana acum sunt shooter-e si comando, jocuri in care sangele este omniprezent. Mi-amintesc de Postal 2, de exemplu, un joc in care puteai juca fotbal cu capul adversarului dupa ce-l rezolvai. Distractiv! Apoi cineva mi-a dat o albina! WTF, ce sa fac cu o albina? Nici s-o impusc nu puteam! Poate mergea sa-i ard o lopata daca tot primisem una cadou!

Un alt joc plin de suspans este Mafia Wars. Cand l-am jucat prima oara cautam butonul Play pentru a rade cativa mafioti. In loc de asta m-am trezit cu niste tabele si cateva imagini statice de doi bani. Tare!

Un tip de pe Youtube s-a gandit la cateva parodii pe tema jocurilor oferite de Zynga pe Facebook. Pentru alte parodii puteti intra in contul sau de pe Youtube.


Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!