02 martie 2011

Specialistii lu' peste din domeniul imobiliar

Multi ametiti se imbata cu iluzia ca preturile demente din perioada 2007-2008 din domeniul imobiliar vor mai reveni vreodata.
Ce te uimeste cel mai mult este faptul ca indivizi care se autointituleaza specialisti in domeniul imobiliar inca mai scot tampenii pe gura. Ascultandu-i, realizezi cat de mult sunt pe dinafara. Ai impresia ca baietii respectivi consuma etnobotanice (cel putin) pe banda.

Am o veste proasta pentru ametitii astia: smecheria cu terenurile s-a terminat definitiv in Ro! Niciodata nu va mai reveni situatia schizofrenica, absolut nenaturala din anii de aur in care se dadeau credite pe banda rulanta. Parloagele se vindeau la pret insutit, de parca se aflau pe plaja din Miami.
Parloaga va redevi parloaga, o evolutie fireasca. Lucrurile au reintrat in normal.
Preturile terenurilor au fost cauza principala a cresterii halucinante a preturilor din domeniul imobiliar.

Vor mai scadea preturile la terenuri? Da, inca sunt mari pentru o tara atat de saraca, de fapt, cea mai saraca tara din Europa!

Cine nu are teren central este bine sa vanda acum, rapid, daca mai are cui. Problema este ca nici la un pret scazut nu prea mai are cine sa cumpere si de ce. Stoparea creditarii a creat un blocaj general al pietii imobiliare.

Daca nu puteti vinde terenul dati-l la schimb cu vreo masina, cu ceva. E bine sa mai luati ceva pe el. Eu am masina la vanzare si deja i-am refuzat pe cativa care imi ofereau teren la schimb.

Nu-i mai ascultati pe tot felul de tulburati care se perinda pe la televizor caci veti ramane cu terenurile. E clar ca preturile terenurilor revin la cele de dinaintea perioadei de nebunie.

Salariile sunt mizere, creditarea s-a terminat iar economia e vai de mama ei. In conditiile astea cu ce-ar trebui sa te injectezi ca sa-ti imaginezi ca vor mai creste in anii urmatori preturile in domeniul imobiliar?
Pentru specialistii lu' peste
Din moment ce apareti si pe la tv nu mai e niciun secret pentru nimeni ca aveti grave probleme de sanatate. Din pacate, efectele halucinogene sunt vizibile. Va trebuie un tratament puternic si multa liniste, baieti. Incercati sa va adunati gandurile. Luati o vacanta si duceti-va in locuri linistite. Mirositi iarba (n-o fumati!), admirati muntii si raurile, pictati ceva in natura, sariti coarda. Rugati-i pe cei din jur care va iubesc sa va sprijine.
Despre IQ nu mai spun nimic, nu vreau sa mai pun sare pe rana.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)