Treceți la conținutul principal

Google Chrome Notebook Cr-48

Google continua sa-si dezvolte afacerea. Despre notebook-ul Chrome se vorbea inca de anul trecut.

Notebook-ul Chrome Cr-48 va rula sub sistemul de operare Chrome OS, un sistem de operare destinat exclusiv web-ului. Browser-ul Chrome va inlocui desktop-ul cu care sunt obisnuiti userii Windows.

Notebook-ul Google Chrome Cr-48 pare mai degraba un netbook, daca tinem cont de dimensiunile reduse ale display-ului: 12".

Noua oferta Google pare tentanta insa nu cred ca trebuie sa ne entuziasmam prea tare - sunt sigur ca vor exista limitari deranjante si costuri ascunse.

Partea cea mai buna este ca Microsoft primeste inca o lovitura, astfel ca va fi nevoit sa-si regandeasca intreaga strategie legata de vanzarea noilor sistemelor de operare Windows. Nici pe Internet Explorer nu-l vad prea bine in viitor.

Noul notebook va fi disponibil in vara lui 2011, probabil in iulie. Userii il vor putea achizitiona in rate, achitand 10-20$ pe luna.

Using a Chrome notebook


First look: CR-48 notebook running Chrome OS

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.