13 aprilie 2011

Intalniri cu femei (contra cost)

Pe ideea "am bani si vreau o bunaciune sau mai multe" a fost creat site-ul de intalniri onlinewhatsyourprice.com.

Cum functioneaza? Femeile isi creaza conturi apoi se ofera pentru intalniri. Barbatii care au carduri pline liciteaza pentru femeile dorite. Cel care ofera cel mai mult se intalneste cu femeia aleasa. Poti oferi pentru o femeie intre 20 si 200 de dolari.
Pe scurt: "care da mai mult a lui e, frate!".


Multi vor spune ca pare o forma mascata de prostitutie sau un alt tip de agentie de escorta. Se poate spune si asa, insa creatorii site-ului n-ar fi de acord. Ei sustin ca ajuta persoanele singure care-si doresc un partener sa aiba o prima intalnire de succes. Nu-i frumos? Ar fi si mai frumos daca n-ar fi vorba si de o gramada de bani.

Dar hai sa nu mai pierdem timpul - timpul e bani! Fetelor, poze adevarate (funduletul in spate, pieptul inainte, buze tuguiate, privire languroasa, pozitii incitante, cat mai dezbracata) si ... la treaba. Asa o sa aflati si cate parale faceti fiecare, care va este pretul real pe piata libera.
Daca esti tanara, frumoasa si ai forme voluptoase cere banu' gros, joaca-i pe degete pe disperati.
Daca esti mai nereusita si ai trecut si de o anumita varsta nu te arunca prea tare, priveste ce oferta bogata e'n jurul tau. Pana la urma conteaza si 20-30 de dolari - suntem in plina criza.

Baieti fara bani, sorry. Stiti ce va asteapta, nu? Va uitati la poze si ... ma rog ... stiti voi.

Baietii cu bani pot alege orice le place din magazinul de femei - unde mai pui ca-i si non-stop.

Cam asa stau lucrurile pe site (http://www.whatsyourprice.com) - just business.
La prima intalnire cu nevasta-mea ne-am plimbat pe bulevard vreo doua ore si-am baut cate un suc. Cata simplitate, acum mi se pare aproape gaunos. Nu licitatii online, nu poze cu ea mai dezbracata (atat mi-ar fi trebuit, mi-a luat vreo saptamana sa ma lase s-o tin de mana). Ce mod arhaic de a te intalni.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)