Treceți la conținutul principal

Internet Explorer 10 nu va rula sub Windows Vista

Dupa cum bine stiti, Microsoft a decis ca Internet Explorer 9 sa nu ruleze si sub Windows XP.

Acum Microsoft are o veste si pentru utilizatorii Windows Vista: Internet Explorer 10 nu va rula sub Windows Vista.

In articolul din Computerworld, purtatorul de cuvant de la Microsoft abereaza la scena deschisa, descriind Windows 7 ca fiind un sistem de operare modern.

Helloooo ... Microsooooft ... Windows 7 este tot un Windows Vista. E creat pe structura Vista, deriva din acesta! Care sistem modern de operare? Ce aiureala de doi bani mai este si asta?

Totul pleaca de la vanzarile Windows 7 care nu sunt deloc pe masura asteptarilor. Chiar si asa, abordarea Microsoft este total gresita si incorecta fata de userii care i-au cumparat sistemele de operare.

Din partea mea, cei de la Microsoft pot sa-si tina browser-ul numai pentru ei, in interiorul companiei. Oricum, nu cred ca vor fi multi care vor plange dupa Internet Explorer 9, 10, 11, 12, 13,14.
Internet Explorer 9 e departe de a fi vreun succes iar Firefox si Chrome castiga parti importante din piata browser-elor.

Nu cred ca Microsoft o mai poate duce prea mult in felul asta. Din pacate, pana acum, Linux nu a reusit sa conceapa un sistem de operare simplu, intuitiv, iar Google intarzie aparitia sistemului sau de operare. Dar lucrurile nu vor ramane asa prea mult timp. La un moment dat va aparea o un sistem de operare gratuit care-l va lovi pe Microsoft chiar la baza, in structura. Sunt sigur ca acest lucru se va intampla mai devreme de 2-3 ani.

Cred ca, peste cativa ani, sistemele de operare basic vor fi oferite gratuit iar userii vor fi pusi sa plateasca module, aplicatii suplimentare.

Pana una-alta am doua intrebari pentru Microsoft:
1. Cand apare SP4 pentru Windows XP?
2. Cand va fi gata implementarea DirectX 10 in Windows XP?
LOL

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!