05 mai 2011

Incalzire sau racire globala?

Uitandu-ne la vremea de afara de la noi sau de aiurea ne mai putem gandi la vreo incalzire globala? Daca suntem idioti, probabil ca da!

Daca nu suntem idioti, constatam ca, in utimii ani, vremea proasta si frigul s-au intetit iar lunile calduroase s-au restrans doar la vreo trei. Am putea spune ca asistam, mai degraba, la o racire globala.

Din ce in ce mai multi incep sa realizeze ca global warming nu-i decat un scam, o inginerie financiara prin care cativa barosani fac munti de bani stand degeaba.

Taxa de carbon incepe sa fie aplicata tot mai puternic, pe din ce in ce mai multe produse. Din pacate, Uniunea Europeana, din care facem si noi parte, e cea mai implicata in aplicarea acestui tip de taxa.
Dictatura Green sau Eco se manifesta cel mai salbatic in UE, unde promotorii taxei doresc cresterea continua a acesteia. Unde s-a inventat taxa auto Euro1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... ?
De ce spun dictatura? A existat vreun referendum, au fost intrebati cetatenii UE daca sunt de acord cu aceasta taxa? Nu-mi amintesc. Taxa pe carbon a fost impusa de sus, fara a se tine cont de parerea cetatenilor. Din fericire, UE incepe sa aiba mici probleme legate de rezultatele nesatisfacatoare generate de aceasta taxa.

Daca mai sunt unii care nu si-au dat inca seama, taxa de carbon=taxa pe aer.
O gasca de indivizi si-au tot framantat neuronii incercand sa gaseasca o metoda prin care toti cetatenii planetei sa fie taxati intr-un fel. Ce metoda mai simpla decat o taxa pe aer se putea inventa? Nu-i tare?
Insa, la un moment dat, toata scamatoria acestor smecheri va fi demascata.

In Australia 60% dintre cetateni s-au pronuntat deja impotriva taxei de carbon, acestia dandu-si seama ca acceptarea taxei inseamna taxe mai mari, produse mai scumpe, restrictii, deci, o viata mai grea pentru omul de rand. Iata ca lucrurile evolueaza - incet-incet tot mai multi cetateni vor realiza ca diversele taxe eco servesc doar catorva imbogatiti.

Omul nu poate stapani natura iar cei care impun taxele de carbon cunosc foarte bine acest lucru.
Va imaginati ca marii activisti verzi-galagiosi circula cu masinute electrice pentru a proteja mediul? No way, baietii au Mercedes-uri si BMW-uri negre care consuma cat un autobuz. Povestea eco e creata doar pentru prosti. Este posibil ca intr-un articol viitor sa prezint modul in care traiesc cativa dintre acesti galagiosi verzi. Veti descoperi ca nimic din viata lor nu este green, in afara de culoarea bancnotelor.

Lord Monckton: Carbon Tax Scheme, The Transfer/Thieft of Wealth from Middle Class to Elitist 1/2Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)