Treceți la conținutul principal

Cinci corporatii din online invitate de grupul de la Bilderberg

Controversatul grup de la Bilderberg s-a reunit in Elvetia, in localitatea St. Moritz.

Tot ce este legat de acest club este invaluit in mister. Multi se intreaba de ce este acest grup atat de secretos? De ce nu-si organizeaza intalnirile anuale la lumina, asa cum ar fi normal?

Din cauza secretomaniei, in jurul acestui grup s-au nascut si teorii conspirative. Atunci cand sunt intrebati care-i scopul acestor intalniri conspirative acestia raspund ca participa la un "forum in care schimba idei".

Ok, dar ce cauta in "forum" cei mari mari finantisti, bancheri, sefi de corporatii, oameni politici din Vest? Un schimb de idei? Sa inteleg ca daca vreau sa fac un schimb de idei cu un sef de corporatie acesta va veni la intalnirea pe care i-o stabilesc? Ma indoiesc. Cum de se prezinta toti la apel atunci cand sunt chemati? Cata putere trebuie sa aiba acest grup? Cat de mari trebuie sa fie interesele?

Domeniile din care provin invitatii: bancar, energetic, IT, securitate, legislativ. Foarte interesant - daca poti conduce lucrurile in domeniile respective conduci totul.
De ce s-ar reuni toti acestia intr-un "forum"?


Se spune ca acest grup ar controla, printre altele, si preturile gazului, petrolului, alimentelor si ca ar fi avut un oarecare aport la generarea crizei din 2008. Mai multe despre acest grup ciudat gasiti pe Google si Youtube folosind cuvantul-cheie Bilderberg.

Pe Infowars a aparut o lista cu participantii din acest an - o gramada de puternici, bineinteles.
Am ramas uimit de prezenta reprezentantilor celor mai mari corporatii online:

- Amazon (Jeff Bezos)
- Facebook (Chris R. Hughes)
- Google (Eric Schmidt)
- Microsoft (J. Mundie)
- LinkedIn (Reid Hoffman)

Pe site-ul lui Alex Jones se mai spune ca pe lista apare si directorul USCYBERCOM.

Vedeti toata lista aici.

Multi se intreaba ce cauta cei cinci web-isti acolo? Se pregateste vreo monitorizare mai accentuata a user-ilor? Prea multa libertate in lumea virtuala? Anonimitatea a inceput sa deranjeze prea mult? Intrebari ...

Nu am postat inca nimic referitor la Wikileaks si la atacurile care au avut loc in virtual in ultima perioada. De ce? Pentru ca am niste dubii, niste intrebari la care nu am gasit inca un raspuns rezonabil.

Cum au aparut toate aceste atacuri virtuale tocmai cand SUA doreste un control mai crancen al userilor? S-ar putea ca totul sa fie altceva decat pare?

Ma intorc la prezenta celor cinci la St. Moritz. Am o vaga presimtire ca unele lucruri se vor schimba in lumea virtuala si nu in bine - exista numeroase semnale in acest sens. Multi au astazi fantasme legate de controlul absolut al userilor.

Ramane de vazut ce va urma in urma participarii celor cinci web-isti la "forumul" clubului de la Bilderberg.

Interesant de urmarit si daca vreunul dintre cei cinci din IT va organiza vreo conferinta de presa referitoare la subiect.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!