13 iunie 2011

Cinci corporatii din online invitate de grupul de la Bilderberg

Controversatul grup de la Bilderberg s-a reunit in Elvetia, in localitatea St. Moritz.

Tot ce este legat de acest club este invaluit in mister. Multi se intreaba de ce este acest grup atat de secretos? De ce nu-si organizeaza intalnirile anuale la lumina, asa cum ar fi normal?

Din cauza secretomaniei, in jurul acestui grup s-au nascut si teorii conspirative. Atunci cand sunt intrebati care-i scopul acestor intalniri conspirative acestia raspund ca participa la un "forum in care schimba idei".

Ok, dar ce cauta in "forum" cei mari mari finantisti, bancheri, sefi de corporatii, oameni politici din Vest? Un schimb de idei? Sa inteleg ca daca vreau sa fac un schimb de idei cu un sef de corporatie acesta va veni la intalnirea pe care i-o stabilesc? Ma indoiesc. Cum de se prezinta toti la apel atunci cand sunt chemati? Cata putere trebuie sa aiba acest grup? Cat de mari trebuie sa fie interesele?

Domeniile din care provin invitatii: bancar, energetic, IT, securitate, legislativ. Foarte interesant - daca poti conduce lucrurile in domeniile respective conduci totul.
De ce s-ar reuni toti acestia intr-un "forum"?


Se spune ca acest grup ar controla, printre altele, si preturile gazului, petrolului, alimentelor si ca ar fi avut un oarecare aport la generarea crizei din 2008. Mai multe despre acest grup ciudat gasiti pe Google si Youtube folosind cuvantul-cheie Bilderberg.

Pe Infowars a aparut o lista cu participantii din acest an - o gramada de puternici, bineinteles.
Am ramas uimit de prezenta reprezentantilor celor mai mari corporatii online:

- Amazon (Jeff Bezos)
- Facebook (Chris R. Hughes)
- Google (Eric Schmidt)
- Microsoft (J. Mundie)
- LinkedIn (Reid Hoffman)

Pe site-ul lui Alex Jones se mai spune ca pe lista apare si directorul USCYBERCOM.

Vedeti toata lista aici.

Multi se intreaba ce cauta cei cinci web-isti acolo? Se pregateste vreo monitorizare mai accentuata a user-ilor? Prea multa libertate in lumea virtuala? Anonimitatea a inceput sa deranjeze prea mult? Intrebari ...

Nu am postat inca nimic referitor la Wikileaks si la atacurile care au avut loc in virtual in ultima perioada. De ce? Pentru ca am niste dubii, niste intrebari la care nu am gasit inca un raspuns rezonabil.

Cum au aparut toate aceste atacuri virtuale tocmai cand SUA doreste un control mai crancen al userilor? S-ar putea ca totul sa fie altceva decat pare?

Ma intorc la prezenta celor cinci la St. Moritz. Am o vaga presimtire ca unele lucruri se vor schimba in lumea virtuala si nu in bine - exista numeroase semnale in acest sens. Multi au astazi fantasme legate de controlul absolut al userilor.

Ramane de vazut ce va urma in urma participarii celor cinci web-isti la "forumul" clubului de la Bilderberg.

Interesant de urmarit si daca vreunul dintre cei cinci din IT va organiza vreo conferinta de presa referitoare la subiect.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)