Treceți la conținutul principal

Facebook si Twitter interzise pe canalele tv si radio din Franta

Consiliul Superior al Audiovizualului (CSU) din Franta a decis ca pe canalele tv si radio sa nu mai fie pronuntate numele celor doua retele sociale: Facebook si Twitter.
CSA considera ca citarea celor doua retele sociale ar constitui reclama ascunsa.


Purtatorul de cuvant al CSU, Christine Kelly, a declarat:
"De ce sa-i dam atentie lui Facebook care valoreaza miliarde de dolari, atunci cand exista multe alte retele sociale care lupta pentru recunoastere. Aceasta ar fi o denaturare a concurentei. Daca vom permite citarea celor doua retele in eter, vom deschide Cutia Pandorei - alte retele sociale se vor plange: 'noi de ce nu?' "
De fapt, decizia CSU nu se refera numai la Facebook si Twitter ci la orice retea sociala.

Daca lucrati in Franta, intr-o televiziune, puteti spuneti adio frazelor de genul:
"Ne intalnim pe Facebook!" sau "Vizitati pagina noastra de Facebook!".

Alo ... CNA ... uite ce face fratele vostru mai mare care numeste mouse-ul soricel. Voi ... nimic? O copiere, ceva ... un "furculision"?

Cum vi se pare decizia francezilor?

Mai multe aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.