15 iunie 2011

Politisti americani electrocuteaza continuu un sofer - video

Un american, Bruce Harper, este oprit noaptea de o patrula de politie din cauza placutei de inmatriculare a masinii. Ce urmeaza este greu de inteles pentru un om sanatos la cap.

Reactia soferului oprit poate fi discutabila - acesta putea ramane in masina asa cum i se spusese initial. Ok, insa reactia politistului este incredibila: acesta repeta isteric "turn around" de vreo 50 de ori. N-am avut rabdare sa numar exact deoarece nu m-au mai tinut nervii si am dat ff. O vorba inteleapta spune: "Nu te pune cu prostul ca acesta are mintea odihnita". Cum ar putea fi calificata reactia politistului? WTF, nu gasea nicio alta formula de a rezolva situatia decat repetand ca un papagal isteric "turn around". Zici ca vorbea in reluare.

Soferul este electrocutat cu teaser-ul (pistol electric) in repetate randuri, chiar daca acesta era imobilizat de patru politisti cu neuronii incalziti si tipa incontinuu.


Nu-mi dau seama daca sau in ce fel sunt antrenati politistii americani de au un asemenea comportament violent si iritant. Pare ca sunt antrenati pentru a irita, pentru a naste violenta.

In ultimul timp am vizionat o serie de clip-uri video in care politisti americani dau dovada de un comportament ultra-violent, de multe ori nemotivat. Ai impresia ca SUA a devenit un stat politienesc. O cunostinta din Dallas mi-a confirmat faptul ca sunt probleme cu politia americana, in sensul ca acetia au devenit mult mai agresivi.

Voi posta, in viitorul apropiat, mai multe video clip-uri (unele socante) pe acest subiect.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)