Treceți la conținutul principal

Google lanseaza Google+

Google+ este noul sosit in lumea retelelor de socializare.

De cateva zile am intrat in proiectul Google+ insa nu am avut foarte mult timp liber la dispozitie, deci, nu voi intra in prea multe amanunte.


Poti adauga contacte in diverse grupuri denumite Circles (cercuri).
Prin Spark poti adauga domenii de interes pe care le poti imparti cu cine doresti.
Poti purta conversatii audio-video (chat) cu cei din Circles prin Hangout.
Mai exista si Huddle, o aplicatie pentru telefonul mobil, prin intermediul careia poti comunica (Android, iPhone, SMS) cu grupurile din Circles.
Poti seta privacy intr-un mod flexibil, poti adauga foto/video. Poti face cam tot ceea ce poti face in Facebook.

The Google+ project: A quick look

Momentan serviciul Google+ functioneaza in regim trial, multe functii nefiind, inca, finalizate. In acest stadiu nu pot fi trase concluzii finale. Introduceti adresa de email aici daca doriti sa participati la proiectul Google+.

Un lucru este cert: Facebook are motive de ingrijorare. Google+ are toate sansele sa devina o retea sociala populara. Am butonat putin prin Google+ si am ramas placut surprins de ceea ce am gasit.

Voi sublinia un singur aspect: interfata noii retele Google+ este simpla, placuta si destul de intuitiva. Stilul simplist, specific Google, poate fi recunoscut usor. Legat de interfata, implementarea functiilor drag & drop este mai mult decat binevenita.
Din articolele online pe care le-am citit (si din comentarii) am observat ca userii sunt foarte incantati de interfata noii retele sociale.

Cred ca Google s-a grabit sa arunce noua retea sociala pe piata si datorita puterii pe care incepuse s-o capete Facebook.

Nu mi-a placut niciodata Facebook asa ca sper ca Google+ sa aiba succes. Exista o ingrijorare (intemeiata) legata de puterea pe care o va capata Google daca noua sa retea sociala va avea succes.
Ca sa putem trage vreo concluzie va trebui sa mai avem rabdare. Voi reveni pe subiect.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.