31 octombrie 2011

Pauza de doua luni, un nou desktop si Windows 7

Unii poate au observat ca nu am mai postat nimic vreo doua luni. Lucrez la demararea unui proiect nou, putin mai diferit fata de ce faceam pana acum. Voi continua sa postez pe blog, chiar daca nu chiar in fiecare zi.

Oricum, singura stire importanta din IT, in ultimele trei luni, este decesul lui Steve Jobs. Restul este umplutura specifica domeniului.

Mai nou, am construit un nou desktop. Vechea placa de baza, dupa sase ani, si-a dat obstescul sfarsit astfel ca am fost nevoit sa innoiesc sistemul. Sunt adeptul vorbei "Daca merge, las-o asa!" - nu as fi umblat la vechiul sistem daca nu s-ar fi defectat placa de baza. Folosesc sistemul pentru programare, navigare online si office - resursele hardware pe care le aveam imi erau suficiente, sistemul raspundea instant la comenzi. In sfarsit, nu e prea important, sa depasim momentul.

Am reinstalat si Windows 7 asa ca voi incepe sa postez mai multe stiri despre acest sistem de operare. Windows 7 este rege la capitolul multimedia. Sub Windows 7 nu functioneaza chiar toate aplicatiile insa noul sistem de operare castiga la capitolul stabilitate. Windows XP ramane castigator la capitolele simplitate, viteza si compatibilitate. Cele doua sisteme de operare vor coabita multi ani.

Deocamdata atat. Sper ca urmatoarele articole sa va fie utile.


Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)