Treceți la conținutul principal

Call of Duty: Black Ops - Destroy the ZSU gun emplacement bug

In Call of Duty: Black Ops - misiunea a 6-a "The Defector" - exista un bug: odata intrat intr-o camera totul devine negru.
Bug-ul apare in momentul in care aveti ca sarcina: Destroy the ZSU gun emplacement.

 Bug-ul nu apare intotdeauna insa cand dai peste el nu prea mai ai ce face - nicio combinatie de taste nu te salveaza.

O solutie ar fi repornirea misiunii - in unele cazuri bug-ul n-a mai aparut.
Eu am reusit sa scap de bug (versiunea PC) apasand de doua ori, scurt, tasta F, la intrarea in respectiva camera. Am observat ca tinerea tastei F apasata continuu poate duce la aparitia bug-ului.
Daca jucati pe PS3: dupa vreo doua secunde apasati tasta X de doua-trei ori (nu tineti tasta X apasata continuu).

Refacerea misiunii pana in punctul in care apare bug-ul nu este un cap de tara, se poate rejuca usor. Daca ati dat peste bug-ul respectiv sper ca acum sa puteti trece de acesta. Enjoy :)!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.