Treceți la conținutul principal

Youtube - primeste in email clipurile care te intereseaza

Pe pagina de pornire Youtube sunt afisate anumite clipuri ale canalelor la care am subscris. Imi scapa modul de alcatuire al algoritmului aplicat la afisarea
acestor clipuri deoarece foarte rar se intampla ca Youtube sa afiseze clipurile canalelor pe care le vizitez frecvent. Pare ca Youtube nu prea tine cont de preferintele mele (in aceasta situatie).

Un exemplu concret este afisarea frecventa a tuturor clipurilor de la IGNentertainment chiar daca eu nu vizitez niciodata acel canal.

Ok, insa pe mine nu ma intereseaza prea tare ce vrea Youtube sa-mi afiseze asa ca am aplicat o metoda simpla si eficienta pentru a fi tinut la curent cu aparitia clipurilor noi ale canalelor preferate.

Metoda este simpla:
- navigati la canalul la care ati subscris si apasati sageata din dreptul butonului Subscribed.
- bifati casuta Also email me for each new upload si apasati butonul Update.


Asta-i tot. Acum veti primi in email clipurile canalelor preferate, imediat ce acestea sunt incarcate in cont. Pare mai convenabil, nu?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.