Treceți la conținutul principal

Youtube - testati noua pagina de pornire

Youtube testeaza o noua interfata pe care o puteti vizualiza in modul urmator:

- Deschideti browserul Mozilla Firefox si navigati la adresa www.youtube.com
 -  tastati Ctrl+Shift+K pentru a afisa consola web.
 - in consola tastati document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU"; si apasati tasta Enter.
 - reincarcati pagina de pornire Youtube.

Noua pagina are trei coloane de marime fixa, coloana din stanga avand o culoare mai inchisa. Culoarea de fundal a paginii nu mai este alb ci gri deschis.
Coloana din stanga este impartita in cinci sectiuni: Add channells, My channel, Subscriptions, From Youtube si Suggested channels.Ca noutati de continut, in coloana din stanga apar sectiunile Google Plus, Facebook, Popular si Trending.
Subscrierile apar in coloana din mijloc iar recomandarile in coloana din dreapta.


Prima observatie ar fi marimea fixa a layout-ului, un mod nu foarte eficient de impartire a spatiului daca tinem cont de multitudinea informatiilor afisate. Din aceeasi cauza apare si cea de-a doua problema deranjanta: pe coloana centrala, cea dedicata subscrierilor, clip-urile sunt afisate cate unul pe un rand. Daca ai zeci de subscrieri, asa cum am eu, iti ia o vesnicie sa previzualizezi toate clipurile.

Sincer sa fiu, nu indragesc prea mult schimbarile si nici interfata stufoasa. Google era cunoscut ca un adept al interfetei simple - sper sa nu se schimbe.

Pentru a va reintoarce la pagina de pornire standard stergeti cookies-urile (Tools -> Clear Recent History).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Ninsoare fulgi de zapada pe desktop - aplicatia DesktopSnowOK

Doriti niste fulgi de zapada pe desktop? Exista un programel perfect pentru aceasta sarcina.