Treceți la conținutul principal

Dezlegand misterul vietii - documentar video subtitrat romana

In 1993, cativa cercetatori au decis sa se intalneasca la Pajaro Dunes, California si sa studieze mai atent teoria evolutionista, veche de 150 de ani. Acestia au reusit, treptat, sa demonstreze stiintific ca teoria evolutionista nu mai poate fi privita astazi ca o explicatie plauzibila pentru aparitia vietii pe Pamanat.
Structura complexa a moleculei ADN este cea care, practic, a spulberat teoria dezvoltata de Darwin.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca molecula ADN, celula vietii, nu putea aparea printr-o evolutie haotica sau prin selectie naturala, ci a fost proiectata de la inceput de o inteligenta superioara. Astfel apare conceptul de design inteligent, adica este acceptata teoria creationista.

Cercetatorii sunt nevoiti sa accepte, fara a fi neaparat religiosi, ca o asemenea complexitate a formelor de viata de pe Pamant nu putea aparea din haos ci numai printr-o proiectare inteligenta.

Documentarul "Dezlegand misterul vietii" a fost realizat in 2003 de catre Illustra Media. Munca la realizarea acestui documentarea a durat mai mult de trei ani: cercetare, fotografie, productie.
Documentarul prezinta cercetari stiintifice din domeniile biochimiei, geneticii si biologiei moleculare realizate de Stephen C. Meyer, Michael Behe, William Dembski si altii. Cercetatorii provin de la universitati din Munchen, Cambridge, Chicago.

Pentru afisarea traducerii apasati butonul CC afisat in subsolul player-ului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.