Treceți la conținutul principal

Noua Ordine Mondiala?

Asistam la tot felul de crize financiare, economice, bancare, crize care au aparut undeva prin 2008. Ni se tot spune ca motivul principal al aparitiei acestor crize ar fi ca lumea s-a imprumutat mai mult decat putea returna. Ok, insa de ce s-a intamplat peste tot acelasi lucru in acelasi timp?

Puteau gresi numai bancile grecesti sau numai bancile americane, sau numai bancile est-europene. Nu - crizele s-au declansat intr-un mod asemanator si in acelasi timp, cu o precizie ciudata. Tocmai aceasta globalizare a crizei te pune pe ganduri, te face sa te gandesti, firesc, ca asa ceva nu se putea intampla in mod natural.


Poti crede ca, la un moment dat, toate bancile din lume au hotarat, la unison, sa ofere credite ieftine populatiei ca si cum toti bancherii din lume s-ar fi tampit intr-o dimineata? Poate crede cineva ca asa ceva se poate intampla de la sine? Sa fim seriosi - asa ceva e foarte greu de crezut. Atunci? Totul a fost planificat cu mult inainte? Daca da, cine ar fi avut de castigat si care sunt actorii principali care au declansat dezastrul global? Cine a creat acest haos global si de ce?

Te mai pune pe ganduri si faptul ca niciun economist/finantist nu este in stare sa lege lucrurile prea bine. Unii reusesc sa explice anumite situatii insa nimeni n-a putut construi tabloul complet pana acum. Oficialii repeta obsesiv ca suntem in criza si ca n-avem bani. Toata ziua auzim numai de austeritate insa nu poti iesi dintr-o criza numai prin austeritate - mai trebuie sa mai si produci ceva. Austeritatea fara dezvoltare duce doar la un dezastru si mai mare. Ceva nu se leaga aici.

In centrul povestii se afla FMI, bancherul-sef care se imprumuta statele cu miliarde de dolari. Se vorbeste de sute, de mii de miliarde de dolari ca si cum banii ar creste pe camp - ia tu 1000 de miliarde, ia si tu 50000 de miliarde. Nu vrei si tu 500000 de miliarde? Nu e ciudat? De ce ar imprumuta FMI-ul asemenea sume unor state sarace? Nu mai are ce face cu ei? Vor mai putea returna vreodata statele sarace sute de miliarde de euro? Never. Si atunci, ce face FMI-ul? De ce indatoreaza statele peste masura? Aparte ca le indatoreaza, FMI-ul le mai si spune ce sa faca cu banii. Aici este problema! E ca si cum cineva m-ar imprumuta cu niste bani cu conditia sa-i cheltuiesc cum doreste respectivul. Stupid. Acum ne putem gandi ca ar putea exista un plan in fundal.

Un alt aspect care-ti sare in ochi este faptul ca pe unde a trecut FMI-ul saracia a crescut iar sanatatea si educatia au avut de pierdut. Cele doua sectoare (foarte importante) au fost atat de lovite incat sunt la un pas de colaps.


A inceput sa se vorbeasca si de caderea euro. Daca ar cadea euro, socul ar lovi si dolarul american si, probabil, multe alte monede. Are cineva interesul sa cada euro si sa declanseze un efect de domino? Oare urmeaza sa se ajunga la concluzia ca ne trebuie o moneda unitara, globala, mult mai puternica?


Chiar se pregateste un guvern mondial care doreste sa conduca lumea? Totul a fost doar un scenariu bine pus la punct pentru ca un grup de indivizi sa stapaneasca intreaga planeta? Despre Noua Ordine Mondiala se vorbeste de cativa ani buni. Conspiratia chiar se va transforma in realitate?

Nu trebuie neaparat sa credem tot ce se prezinta in clipurile de mai sus. Ce trebuie sa facem este sa ne punem intrebari.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.