Treceți la conținutul principal

Pot fi barbatii prieteni cu femeile (video)?

In clip barbatii declara ca nu pot vedea femeia ca pe un prieten. Femeile declara ca pot fi doar prietene cu barbatii. Oare? Cand femeile sunt intrebate daca prietenii lor se gandesc la ele si in alt mod acestea recunosc, spasite, ca da. Deci, pana la urma, cum ramane... ?


Barbatii nu pot fi prieteni cu femeile dintr-un simplu motiv: barbatii sunt vanatori. Daca  repereaza forme feminine (si apetisante) acestia vor ataca, mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul. Pot invalui victima printr-o forma de asa-zisa prietenie, insa mintea le sta la un singur lucru: fizica cuantica :).

Unele femei si-ar dori sa fie doar prietene cu barbatii asa cum o caprioara si-ar dori sa fie prietena cu vanatorul. Ehhh ... e mai greu. Vanatorul ramane vanator oricum - nu poti avea incredere in el. Mai devreme sau mai tarziu acesta va incerca sa vaneze victima. Asa merg lucrurile.

Bineinteles ca cele mai multe femei doresc sa fie vanate, observate, pretuite si, in timp, dupa cateva experiente, acestea deprind jocul si inteleg (din pacate) cum sa-l joace pe "vanator", atunci cand doresc. Multi "vanatori" raman cu "cartusul pe teava", imaginandu-si cum ar fi fost daca ... Naspa.

O femeie poate dezvolta un tip de prietenie cu un barbat insa numai dupa ce intre cei doi a avut loc ceva. Cunosc asemenea simple prietenii care au durat ani.

Ehhh ... fetele din clip sunt la inceput de drum, nu prea au experienta de viata. Te amuza raspunsurile date de acestea, cu atata siguranta. Mai tarziu vor avea cateva experiente - probabil dezamagitoare - din care vor intelege ca nu poate exista prietenie intre un barbat si o femeie. Pana atunci pot crede in prietenia cu un barbat, de ce sa le dezamagim :)?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.