09 decembrie 2011

Pot fi barbatii prieteni cu femeile (video)?

In clip barbatii declara ca nu pot vedea femeia ca pe un prieten. Femeile declara ca pot fi doar prietene cu barbatii. Oare? Cand femeile sunt intrebate daca prietenii lor se gandesc la ele si in alt mod acestea recunosc, spasite, ca da. Deci, pana la urma, cum ramane... ?


Barbatii nu pot fi prieteni cu femeile dintr-un simplu motiv: barbatii sunt vanatori. Daca  repereaza forme feminine (si apetisante) acestia vor ataca, mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul. Pot invalui victima printr-o forma de asa-zisa prietenie, insa mintea le sta la un singur lucru: fizica cuantica :).

Unele femei si-ar dori sa fie doar prietene cu barbatii asa cum o caprioara si-ar dori sa fie prietena cu vanatorul. Ehhh ... e mai greu. Vanatorul ramane vanator oricum - nu poti avea incredere in el. Mai devreme sau mai tarziu acesta va incerca sa vaneze victima. Asa merg lucrurile.

Bineinteles ca cele mai multe femei doresc sa fie vanate, observate, pretuite si, in timp, dupa cateva experiente, acestea deprind jocul si inteleg (din pacate) cum sa-l joace pe "vanator", atunci cand doresc. Multi "vanatori" raman cu "cartusul pe teava", imaginandu-si cum ar fi fost daca ... Naspa.

O femeie poate dezvolta un tip de prietenie cu un barbat insa numai dupa ce intre cei doi a avut loc ceva. Cunosc asemenea simple prietenii care au durat ani.

Ehhh ... fetele din clip sunt la inceput de drum, nu prea au experienta de viata. Te amuza raspunsurile date de acestea, cu atata siguranta. Mai tarziu vor avea cateva experiente - probabil dezamagitoare - din care vor intelege ca nu poate exista prietenie intre un barbat si o femeie. Pana atunci pot crede in prietenia cu un barbat, de ce sa le dezamagim :)?

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)