Treceți la conținutul principal

Davos - bancherii care rezolva criza mondiala

Zilele acestea am tot dat de titluri prin care suntem anuntati ca bancherii se intalnesc la Davos ca sa rezolve criza mondiala. Aproape ca m-a pufnit rasul - marii bancheri s-au intalnit la Davos ca sa rezolve criza mondiala? Pe bune? Oare cine a provocat criza asta mondiala? Tata-mare? Eu? Vecinu' de peste drum? Nu tot o elita a bancherilor a generat criza mondiala?

Este interesant de vazut ce scheme mai pregatesc baietii astia care creaza crize doar pentru a-si umfla conturile.

Mai jos am postat un clip util pentru a intelege mai bine despre ce este vorba la Davos.In linii mari cam stim la ce-ar trebui sa ne asteptam: un FMI mai puternic, austeritate, taxe mai multe si mai mari, somaj, privatizari in folosul corporatiilor, indatorari ale statelor, globalism, supraveghere mai puternica (online sau de oricare alt fel), intoxicari si manevre de tot felul. Chestii d-astea marunte, menite "sa ne imbunatateasca traiul".
La ce altceva ne putem astepta de la o elita a miliardarilor globalisti? Sa ne citeasca din Biblie? Unde isi baga bancheru' coada ...

Daca vom ajunge sa traim dupa cum decid elitele financiare globale, suntem terminati. Nu ca acum ne-am simti prea bine ...Daca doriti sa intelegeti mai multe despre cum poate fi generata o criza financiara urmariti filmul American Dream.

Articol asemanator: Grupul de la Bilderberg si criza mondiala.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.