27 ianuarie 2012

Davos - bancherii care rezolva criza mondiala

Zilele acestea am tot dat de titluri prin care suntem anuntati ca bancherii se intalnesc la Davos ca sa rezolve criza mondiala. Aproape ca m-a pufnit rasul - marii bancheri s-au intalnit la Davos ca sa rezolve criza mondiala? Pe bune? Oare cine a provocat criza asta mondiala? Tata-mare? Eu? Vecinu' de peste drum? Nu tot o elita a bancherilor a generat criza mondiala?

Este interesant de vazut ce scheme mai pregatesc baietii astia care creaza crize doar pentru a-si umfla conturile.

Mai jos am postat un clip util pentru a intelege mai bine despre ce este vorba la Davos.In linii mari cam stim la ce-ar trebui sa ne asteptam: un FMI mai puternic, austeritate, taxe mai multe si mai mari, somaj, privatizari in folosul corporatiilor, indatorari ale statelor, globalism, supraveghere mai puternica (online sau de oricare alt fel), intoxicari si manevre de tot felul. Chestii d-astea marunte, menite "sa ne imbunatateasca traiul".
La ce altceva ne putem astepta de la o elita a miliardarilor globalisti? Sa ne citeasca din Biblie? Unde isi baga bancheru' coada ...

Daca vom ajunge sa traim dupa cum decid elitele financiare globale, suntem terminati. Nu ca acum ne-am simti prea bine ...Daca doriti sa intelegeti mai multe despre cum poate fi generata o criza financiara urmariti filmul American Dream.

Articol asemanator: Grupul de la Bilderberg si criza mondiala.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)