Treceți la conținutul principal

Davos - bancherii care rezolva criza mondiala

Zilele acestea am tot dat de titluri prin care suntem anuntati ca bancherii se intalnesc la Davos ca sa rezolve criza mondiala. Aproape ca m-a pufnit rasul - marii bancheri s-au intalnit la Davos ca sa rezolve criza mondiala? Pe bune? Oare cine a provocat criza asta mondiala? Tata-mare? Eu? Vecinu' de peste drum? Nu tot o elita a bancherilor a generat criza mondiala?

Este interesant de vazut ce scheme mai pregatesc baietii astia care creaza crize doar pentru a-si umfla conturile.

Mai jos am postat un clip util pentru a intelege mai bine despre ce este vorba la Davos.In linii mari cam stim la ce-ar trebui sa ne asteptam: un FMI mai puternic, austeritate, taxe mai multe si mai mari, somaj, privatizari in folosul corporatiilor, indatorari ale statelor, globalism, supraveghere mai puternica (online sau de oricare alt fel), intoxicari si manevre de tot felul. Chestii d-astea marunte, menite "sa ne imbunatateasca traiul".
La ce altceva ne putem astepta de la o elita a miliardarilor globalisti? Sa ne citeasca din Biblie? Unde isi baga bancheru' coada ...

Daca vom ajunge sa traim dupa cum decid elitele financiare globale, suntem terminati. Nu ca acum ne-am simti prea bine ...Daca doriti sa intelegeti mai multe despre cum poate fi generata o criza financiara urmariti filmul American Dream.

Articol asemanator: Grupul de la Bilderberg si criza mondiala.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.