08 ianuarie 2012

Grupul de la Bilderberg si criza mondiala

Grupul de la Bilderberg, fondat in 1954, devine din ce in ce mai cunoscut. Grupul respectiv, cunoscut si ca Iluminati (cautati pe Google & Youtube), este un grup foarte puternic, capabil sa stabileasca destinele omenirii.

Nucleul conducator este format din cativa miliardari, cei mai cunoscuti dintre acestia fiind David Rockfeller si Rothschild.


Pe wikipedia.org a fost postata o lista cu participantii la una dintre aceste conferinte.

Probabil ca ati observat ca, daca o tara refuza cererile FMI, imediat incep problemele pentru tara respectiva. Una din metodele de santaj pare sa fie si folosirea agentiilor de rating (Fitch, Moody si Standard & Poors) care, imediat, depuncteaza tara respectiva?

O alta consecinta a refuzului de a accepta "ajutorul" FMI este si devalorizarea monedei tarii respective.

Pare ca avem de-a face cu o schema functionala, bine pusa la punct, schema prin care anumite corporatii pot cumpara (dupa privatizarea ceruta de FMI) sectoare importante ale unui stat (gaze, energie, petrol).
Schema implica si indatorarea puternica a statelor - o forma de inrobire moderna la care, inca, nu exista antidot.

In schema imaginara, sanatatea si educatia, sectoare statale care nu "produc", nu vor avea o soarta prea buna. Solutia? Privatizarea acestor sectoare statale. Nu se mai arunca bani pe "sectoare neproductive"; ce se poate privatiza se va privatiza, iar restul va fi anulat, distrus. Cu alte cuvinte: scapa cine poate, cine-si mai permite.

Se pare ca si sadirea fricii, crearea panicii, face parte din schema; nu de putine ori am auzit avertizari de genul: "daca nu va imprumutati totul se va prabusi", "nu vor mai fi bani de pensii" si altele asemanatoare. In fiecare zi apar astfel de avertizari panicarde.
Cuvinte-cheie folosite obsesiv: disciplina bugetara, austeritate, majorarea taxelor.

Putem crede ca o asemenea schema perfida poate exista? Daca ne uitam la numele participantilor la conferinta Bilderberg, pare foarte posibil. Aproape toata elita mondiala, toti centrii de putere mondiali, sunt prezenti in lista.

Robert Zoellick - presedinte Banca Mondiala

Christine Lagarde - seful FMI

Mario Draghi - presedinte Banca Centrala Europeana (BCE)
Mario Monti - premier italian
Lucas Papademos - premier elen

Mario Monti, Lucas Papademos si Mario Draghi sunt fosti angajati ai banci de investitii americane Goldman Sachs.
Lloyd Blankfein, seful Goldman Sachs, face parte din grupul de la Bilderberg.

Comisari europeni:
Frederik Bolkestein
Neelie Kroes
Pascal Lamy
Peter Mandelson
Pedro Solbes

Herman van Rompuy - presedinte al Consiliului Europei
Neelie Kroes - vicepresedinte al Comisiei Europene
Joaquin Almunia - vicepresedinte al Comisiei Europene

Ii gasim in lista pe reprezentatii de varf ai FMI, UE, BCE. Acestia pot stabili, usor, traiectoria economiilor din Europa. Cine conduce astazi, de fapt, Europa?

In lista mai gasim sefi de corporatii, bancheri influenti, reprezentati ai organismelor militare si de securitate, reprezentanti media, regi, premieri.

O galerie de imagini cu participantii Bilderberg 2011 puteti gasi pe Guardian.
Articole pe tema Bilderberg gasiti aici.

Intr-un articol postat pe The Independent, Daniel Estulin, expert in Grupul de la Bilderberg si autor a doua carti pe acest subiect, sustine ca Grupul de la Bilderberg are un singur scop: sa centralizeze puterea economica globala in beneficiul corporatiilor.

Multi s-au intrebat cum e posibil ca Mugur Isarescu sa ocupe timp de 20 de ani sefia BNR. Aici puteti gasi un posibil raspuns.

Daca schema descrisa mai sus este reala atunci putem spune ca sfarsitul capitalismului nu este foarte departe. Aceasta etapa de final a capitalismului pare a fi si cea mai hidoasa, o etapa in care banii ajung sa fie mai importanti decat viata oamenilor.

O organizare economica care permite crearea unei asemenea scheme diabolice e sortita pieirii, mai devreme sau mai tarziu.

Credit foto.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)