Treceți la conținutul principal

Utilizatori romani pe Facebook: peste 4.4 milioane

Romania are mai mult de 4.4 milioane de utilizatori pe Facebook.

Numarul utilizatorilor romani pe Facebook a ajuns la 4.406.580, conform site-ului Facebrands, un site specializat in "Comunicate, analize si statistici despre Facebook".

Prin comparatie, site-ul CheckFacebook raporta (26/01/2012) un numar de 4.406.580 utilizatori romani iar Internetworldstats 4.161.340 (31/11/2011).

Conform site-ului Facebrands, numarul utilizatorilor romani care si-au declarat orasul de resedinta a depasit 48%. Sincer sa fiu, sunt surprins de aceasta cifra. Din experienta pe care o am de atatia ani pe Net, am constatat un aspect: romanii sunt extrem de secretosi. Nu-mi dau seama exact care este motivul acestui comportament ciudat, insa acesta exista. Faptul ca atat de multi romani si-au declarat orasul de resedinta este surprinzator.

Pe Google Plus, multi romani ori n-au poza la avatar, ori nu posteaza nimic, ori ascund postarile; de multe ori nici macar la sectiunea about nu exista nicio informatie. Habar n-am de ce si-au mai creat contul. Probabil ca influentati de trend.

Cei mai multi utilizatorii romani inregistrati pe Facebook provin,  fireste, din Bucuresti: 26,13%. Ploiestiul are 99.100 utilizatori, adica 2.46% din numarul total al utilizatorilor romani. Daca tinem cont ca Ploiestiul are vreo 230.000 de locuitori, nu este chiar rau. Ma intreb cati dintre acestia sunt activi zilnic sau au avut vreodata activitate.

Reteaua Facebook are peste 800 de milioane de utilizatori, 50% dintre acestia logandu-se zilnic in retea.
Poate doriti sa aflati si care sunt paginile Facebook cu cea mai mare crestere.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!