Treceți la conținutul principal

Kim Dotcom, fondatorului Megaupload, in sala de judecata

Fondatorul Megaupload, Kim Dotcom (ex Schmidtz), incearca sa lupte impotriva extradarii in Statele Unite.

In sala de judecata acesta a facut cateva declaratii interesante.

Cererea de eliberare pe cautiune i-a fost respinsa.


Printre altele, Kim Dotcom a acuzat politia de asalt: "Am fost lovit in fata si pus pe podea. Un tip a stat pe mana mea, asa ca mi-am rupt o unghie iar mana mi-a sangerat, a fost destul de agresiv."

Dotcom a mai spus si ca in timpul cat a stat in arest a fost vizitat de cateva persoane "funny", a primit cateva telefoane fiind contactat de persoane necunoscute printre acestea numarandu-se si cateva femei care doreau sa-i fie prietene.

Acesta a mai spus ca a refuzat ajutorul unui procuror care l-a sunat si care sustinea ca-l poate ajuta sa obtina eliberarea pe cautiune contra unei sume de bani.Avocata guvernului Statelor Unite, Anne Toohey, a sustinut ca riscul ca Kim Dotcom sa fuga din tara este prea mare, aspect cu care judecatorul a fost de acord.

Urmatoarea audiere a lui Kim Dotcom va fi pe 22 februarie.

Mai multe aici.
De ce a fost inchis Megaupload

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.