Treceți la conținutul principal

Nigel Farage despre troika globalista si dezastrul din Grecia

Deputatul europarlamentar Nigel Farage, liderul Partidului Independent din UK trage un semnal de alarma asupra situatiei dezastruoase din Grecia. Acesta afirma ca daca troika (UE-BCE-FMI) nu va lasa Grecia sa revina la moneda nationala (drahma), in Grecia va avea loc in curand o revolutie.

Aceasta mai afirma ca "papusarul Papademos" (prim ministrul elen) nu a fost ales democratic ci a fost impus din afara de catre troika globalista.

Standardul de viata din Grecia s-a prabusit dramatic iar jumatate dintre tinerii greci nu mai au un loc de munca. Situatia aceasta va genera in curand haosul in Grecia.Multi economisti afirma ca Grecia nu este lasata de troika sa revina la drahma. Motivul? Toata constructia euro s-ar prabusi ca un castel de carti, multe alte tari exprimandu-si deja dorinta de a reveni la moneda nationala.

Tarile care folosesc moneda euro nu mai au posibilitatea de a jongla cu moneda proprie, acestea devenind prizonierele jocurilor facute de la centru, adica de catre troika globalista.

Din ce in ce mai multe voci spun ca nu grecii poarta vina pentru situatia actuala ci tot felul de intelegeri obscure care au avut loc intre conducatorii tarii si FMI/BCE.

Urmariti-l pe Nigel Farage pe Twitter sau pe Facebook.

Asemanator:
Cine a ruinat Grecia
FMI-ul ne transforma intr-o colonie

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.