18 februarie 2012

Nigel Farage despre troika globalista si dezastrul din Grecia

Deputatul europarlamentar Nigel Farage, liderul Partidului Independent din UK trage un semnal de alarma asupra situatiei dezastruoase din Grecia. Acesta afirma ca daca troika (UE-BCE-FMI) nu va lasa Grecia sa revina la moneda nationala (drahma), in Grecia va avea loc in curand o revolutie.

Aceasta mai afirma ca "papusarul Papademos" (prim ministrul elen) nu a fost ales democratic ci a fost impus din afara de catre troika globalista.

Standardul de viata din Grecia s-a prabusit dramatic iar jumatate dintre tinerii greci nu mai au un loc de munca. Situatia aceasta va genera in curand haosul in Grecia.Multi economisti afirma ca Grecia nu este lasata de troika sa revina la drahma. Motivul? Toata constructia euro s-ar prabusi ca un castel de carti, multe alte tari exprimandu-si deja dorinta de a reveni la moneda nationala.

Tarile care folosesc moneda euro nu mai au posibilitatea de a jongla cu moneda proprie, acestea devenind prizonierele jocurilor facute de la centru, adica de catre troika globalista.

Din ce in ce mai multe voci spun ca nu grecii poarta vina pentru situatia actuala ci tot felul de intelegeri obscure care au avut loc intre conducatorii tarii si FMI/BCE.

Urmariti-l pe Nigel Farage pe Twitter sau pe Facebook.

Asemanator:
Cine a ruinat Grecia
FMI-ul ne transforma intr-o colonie

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)