22 februarie 2012

ONU folosit pentru controlul Internetului?

Presiunea pentru cenzurarea mai rapida a Internetului continua. Dupa SOPA/PIPA, ACTA, urmeaza o noua ofensiva, mult mai periculoasa.

Pe 27 februarie, la Geneva, va avea loc o intalnire diplomatica in urma careia s-ar putea decide ca Organizatia Natiunilor Unite sa detina un control total asupra Internetului.


Zeci de tari, printre care Rusia si China, fac presiuni ca acest control sa devina operational pana la sfarsitul acestui an.

Putin a declarat deschis ca doreste "un control international al Internetului" prin intermediul Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor (UIT), organizatie aflata sub control ONU.

O eventuala regularizare prea dura a Internetului nu poate crea decat un dezastru in mediul virtual. Toate entitatile care functioneaza in online ar avea de suferit: afaceri, retele sociale, segmentul entertrainment ...

Globalistii ataca pe toate fronturile pentru a introduce cenzura. Acestia folosesc tot felul de tehnici ascunse, dezinformeaza, manipuleaza, creaza tot felul de scenarii; multi au inceput, deja, sa le inteleaga modul de lucru. Simplist vorbind, se repeta schema "creaza criza apoi ofera-te s-o rezolvi" - a devenit o schema oarecum clasica.

Ati observat cate incercari de a cenzura Internetul au existat in ultimele luni. Incercarea de a folosi ONU pentru cenzura in online este, de departe, cea mai periculoasa dintre toate incercarile de pana acum.
Poate ca nu toata lumea stie insa ONU face parte din reteaua controlata de globalisti. ONU va mai fi folosita de globalisti in viitor si pentru alte "proiecte" globale.Internetul a reusit sa respinga formele de cenzura de pana acum. De data asta, prin folosirea ONU, e mai complicat deoarece se trece peste cetateni, folosindu-se acorduri statale. Nu este deloc un mod democratic de lucru, ba dimpotriva; se incearca introducerea cenzurii printr-o metoda autoritara.

Nu stiu ce decizie se va lua pe 27 februarie insa stiu ca ne asteapta vremuri grele, nedemocratice.
Internetul a devenit tot mai incomod, informatia fiind prea fluida si foarte greu de controlat. Puterea Internetului este de-acum dovedita - caderea SOPA  si PIPA sunt doar cateva exemple.

Prin Internet circula informatii despre globalisti si planurile lor diabolice, un aspect care-i irita pe acestia la maximum caci planurile acestora nu pot avea succes daca sunt afisate pe tot soiul de forumuri online.

Candidatul la alegerile prezidentiale Ron Paul castiga tot mai multa popularitate tot datorita Internetului, iar acest candidat nu este favoritul globalistilor.

Observati cat de mult a inceput sa deranjeze Internetul liber.

Mass-media este usor de controlat - cu Internetul este mult mai dificil deoarece nu-l poti controla ci doar manipula, insa manipularea nu reuseste intotdeauna; as putea afirma ca manipularea sau/si dezinformarea dau din ce in ce mai putine rezultate caci lumea s-a cam prins despre ce este vorba si nu mai pica-n plasa. Nici amenintarea obsesiva cu terorismul nu prea mai are efect asupra utilizatorilor.

Probabil ca si globalistii au ajuns la aceeasi concluzie asa ca trec la metode mai dure fara a mai incerca sa-si ascunda intentiile.

Voi urmari ce se va intampla pe 27 februarie si voi reveni cu noutati.

credit foto

Update:
Se vorbeste din ce in ce mai mult despre ITU si despre conferinta care va avea loc in decembrie.
Vint Cerf, unul dintre parintii Internetului declara ca "Internetul nu s-a mai aflat intr-un asemenea pericol niciodata pana acum."
ITU pregateste o noua taxa pe Internet? Cititi mai multe aici.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)