Treceți la conținutul principal

Primavara araba - posibile explicatii

Multi n-am prea inteles ce este cu revoltele arabe. Cum au aparut toate aceste revolte simultan, ce sau cine anume le-a declansat?

Bineinteles ca gogoasa cu lupta pentru democratie n-o mai inghite prea multa lume. Cand vorbesti de tarile arabe inevitabil vorbesti si de mult petrol, o resursa naturala foarte pretioasa.

Imi place sa inteleg ce se intampla asa ca am tot cautat raspunsuri. Recent am vizionat un doua clipuri interesante care mi-au oferit anumite explicatii referitoare la asa-numita primavara araba. Cel intervievat este jurnalistul si autorul Frederick William Engdahl. Aceasta sustine ca inca din 2003 exista un plan prin care americanii ar dori sa puna stapanire pe resursele din Orientul Mijociu si Africa pentru a stopa cresterea economica a Rusiei si Chinei.

Va urma Iranul? Are cineva o nevoie acuta de petrol iranian ... gratuit? N-ar fi o idee prea buna ca cineva sa forteze lucrurile - Rusia si China nu vad cu ochi buni un eventual atac contra Iranului.

O fi inceput Noua Ordine Mondiala si pe noi nu ne-a anuntat nimeni :)?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.