02 martie 2012

Incidentele de pe National Arena, FRF si Rosia Montana Gold Corporation

Dupa cum probabil ati aflat, in timpul meciului de fotbal Romania - Uruguay au existat anumite incidente. Ce s-a intamplat, de fapt?

Suporterii au afisat un banner pe care scria "FRF=RMGC" (Rosia Montana Gold Corporation). Suporterii doreau sa atraga atentia opiniei publice asupra relatiilor apropiate pe care FRF le are cu Rosia Montana Gold Corporation.

Mai pe scurt: FRF+RMGC=LOVE ♥

Fortele de ordine (BGS urmati de jandarmi), orbite de furie la vederea mesajului imprimat pe banner, au luat cu asalt multimea de suporteri de la Peluza Sud. Suporterii au rezistat vitejeste ceva timp, insa, pana la urma, acestia au fost nevoiti sa cedeze in fata pumnilor, picioarelor, bastoanelor si gazelor lacrimogene impartite cu darnicie de fortele de ordine. Nu s-a tinut cont de nimic asa ca printre victime s-au aflat si femei sau batrani.

Suporterii au scandat: "Mitica ... la puscarie", "Romania - stat politienesc", "FRF ... M.IE FRF", "Rusine, rusine, rusine sa va fie".

"Romania - stat politienesc"  - corect.Daca se continua cu aceasta agresivitate in curand nu vom mai vedea spectatori pe stadioanele de fotbal din Romania. Pentru un banner afisat sa reactionezi cu atata violenta? E prea mult. Daca data viitoare apar 10 asemenea banner-e raspandite in tot stadionul? Sunt eliminati toti spectatorii? Daca vreun parinte isi aduce copilul la stadion?

Inca un meci ca asta (international) pe National Arena si se alege praful.

Mai multe despre Rosia Montana.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)