12 martie 2012

Scandalos - in jambon sau pastrama se afla 70% apa sarata (video)

Nu stiam de ce toate specialitatile de carne mi se par la fel la gust. Asta este si motivul pentru care nu mai cumpar porcarii gen: pastrama, jambon, kaiser, sunculite de tot felul - toate au acelasi gust.

O echipa a Observatorului a cumparat cateva asemenea specialitati de carne pentru a le testa. Rezultatul este scandalos: specialitatile testate aveau in compozitie 70% apa sarata. Aparte ca suntem pacaliti ne mai riscam si sanatatea.

Dragii reprezentantii ai procesatorilor din industria carnii ies pe la televizor si au gura mare in tot felul de show-uri tv. Observ, insa, ca sunt foarte buni la smenarii si inselaciuni. Amenzile sunt modice pentru procesatori asa ca baietii fac tot ce doresc.

Cred ca se impune modificarea legislatiei in domeniu. Un bun inceput ar fi amenzi mai mari si afisarea procentului de apa din produse.

Niciun comentariu:



Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)