Treceți la conținutul principal

Planurile oculte de exterminare ale globalistilor

Pe Net circula de mai mult timp diverse teorii despre planul globalistilor. Unele dintre aceste teorii sunt atat de diabolice incat omul simplu tinde sa nu le creada.

Teoriile respective ii au in centru, de cele mai multe ori, pe membrii organizatiilor masonice Iluminati sau Bilderberg, organizatii oculte, pro-globalizare.
Membrii acestor organizatii secrete isi aroga dreptul de a stabili viitorul omenirii imaginandu-si ca ar reprezenta o elita mondiala.

Planul acestor organizatii oculte este legat de Noua Ordine Mondiala, plan care are cateva puncte centrale:
 - un guvern mondial;
 - o banca mondiala;
 - o moneda unica sau disparitia banilor fizici;
 - o singura armata;
 - o singura religie (New Age) - anti-crestina.
Toate acestea (plus biocipul) pentru un control facil, centralizat, al intregii omenirii.

Organizatiile oculte mai doresc si exterminarea populatiei prin:
 - vaccinare (infestarea cu virusi necunoscuti, creati in laboratoare);
 - decimarea barbatilor in razboaie;
 - foamete;
 - eugenie;
 - asistenta sociala scazuta;
 - sterilizarea femeilor fertile.

Stiu ... pare a fi vorba despre ideile unor nebuni insa printre cei care impartasesc asemenea idei criminale se numara: Mihail Gorbaciov, Bill Gates, Dr. Henry Kissinger (nu Mengele), David Rockefeller si multi altii.
Mai multe despre planurile de exterminare ale globalistilor oculti.

Teoria incalzirii globale (o inselatorie de mari proportii), adularea planetei, fascismul eco, toate acestea servesc unui singur tel: controlul omenirii.

Multi dintre membrii acestor organizatii sunt satanisti si, deci, anti-crestini. De fapt, daca aceste organizatii oculte ar prelua vreodata puterea, crestinii ar avea cel mai mult de suferit. Crestinii ortodocsi sunt primii vizati de globalisti - Papa si-a manifestat deja sprijinul pentru globalisti asa ca catolicii au fost aproape rezolvati.
Globalistii oculti promoveaza foarte activ, printre altele, feminismul si apara homosexualitatea.

Cateva entitati internationale implicate in planul globalist: FMI, ONU, Federal Reserve, Banca Mondiala, BCE, UE, Organizatia Mondiala a Comertului, Organizatia Mondiala a Sanatatii.
Foarte multe organizatii mondiale si corporatii sunt implicate in planul globalist.

Alte organizatii masonice globaliste: Clubul de la Roma, Comisia Trilaterala, Skull and Bones ...

In ultimul timp se vorbeste tot mai des despre activitatea acestor organizatii secrete. Chiar daca unii mai au, inca, indoieli in privinta existentei unor planuri monstruoase globale, ar fi bine sa se informeze putin mai mult in aceasta directie. Nu de alta dar exista o vorba sanatoasa: "Paza buna trece primejdia rea".

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.