04 aprilie 2012

Sarbatorile de Paste si ciudatul iepure promovat de media

Apropindu-se sarbatoarea Pastilor media ma tot innebuneste cu iepurasul. Cine este Iepurasul asta ca habar n-am. Am intrebat-o si pe nevasta-mea daca stie despre ce iepure este vorba. Nu stie.

De ce ne innebuneste media cu iepurasul asta? Ce face iepurasul si de ce trebuie sa ne intereseze pe noi iepurasul asta. Sunteti obsedati de iepuras? Va plateste vreun iepuras? Ati facut vreo fixatie?

Eu, cand aud de iepuras, ma gandesc la clipuri hot, adica la vedete Playboy. Nu dezvolt subiectul pentru ca nu este momentul, insa creierul meu (si al altora) asociaza iepurasul cu subiecte fierbinti. Vine vreun iepuras? Bravo ... sa vina!

Intrebarea este: ce legatura are un iepure cu Sfintele sarbatori de Paste, adica cu invierea Domnului Iisus Hristos? Nici una, evident.

Media poate manipula mintile celor mai tineri sau mai necunoscatori asa ca e bine sa reamintesc: de Paste, romanii crestin ortodocsi sarbatoresc invierea Domnului Iisus Hristos.

Crestinii ortodocsi n-au nicio treaba cu vreun iepuras sau cu vreun ou de ciocolata, cele doua simboluri false promovate obsesiv de media.

Mai multe aici.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)