Treceți la conținutul principal

Statele Unite ale Europei (video)

Statele Unite ale Europei: o alta constructie masonica.

Emisiunea TVR INFO din 21 aprilie 2012 "De la + la infinit - "Statele Unite ale Europei (S.U.E.), viziunea crestina: pro si contra". Realizator Razvan Bucuroiu.
Invitati: Adrian Papahagi (Fundatia Crestin-Democrata), Razvan Codrescu (scriitor), Radu Preda (teolog).
Invitat (prin telefon) este si ziaristul Claudiu Tarziu care are o interventie prin care explica lucrurile mult mai clar - ce inseamna, cu adevarat, conceptul S.U.E. pentru cetatenii europeni.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ninsoare fulgi de zapada pe desktop - aplicatia DesktopSnowOK

Doriti niste fulgi de zapada pe desktop? Exista un programel perfect pentru aceasta sarcina.


Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Wallpaper Craciun 2012

Noi wallpaper-e pentru Craciunul 2012.

SPINTIRES - joc simulator camioane (video)

Va plac simulatoarele cu camioane? Atunci incercati si jocul SPINTIRES.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.