20 mai 2012

Agenda 21 - planul globalist


Agenda 21 este un plan prezentat de ONU in 1992, la conferinta "Earth Summit" care a avut loc in Rio de Janeiro, Brazilia.
Multi stiu ca ONU este o organizatie care apartine globalistilor. ONU este folosita de cativa miliardari puternici pentru a trasa viitorul global al omenirii.
Tot sub influenta globalistilor miliardari se mai afla si urmatoarele institutii: FMI, Banca Mondiala, WTO (World Trade Organization - Organizatia Mondiala a Comertului).

Globalistii par a fi obsedati de protejarea mediului. Spun par pentru ca, de fapt, globalistii miliardari se folosesc de povestea cu mediul numai pentru a putea conduce lumea asa cum doresc.
Acestia promoveaza, la fel ca si nazistii germani, protectia mediului (ecofascism) intr-o forma extrema, forma in care planeta ajunge sa valoreze mai mult decat viata umana.
Din aceasta cauza, in ultimii ani, au aparut tot felul de taxe verzi: taxa de carbon (scam), nenumaratele taxe de mediu, timbre verzi, energie curata, clasificarea Euro in cazul automobilelor ...
Observati ca acesti "protectori neobositi ai mediului" nu fac altceva decat sa inventeze biruri peste biruri, noi inginerii prin care sa-si umfle conturile si sa stapaneasca. Credeti ca vreunul dintre acesti miliardari globalisti circula cu vreo masinuta electrica pentru a nu polua mediul inconjurator? Hahahahaha ... globalistii circula cu masini cat tancul iar in garaje au numai sporturi tip Ferrari, Lamborghini. Poluarea se refera numai la fraierii care trebuie taxati.

Asa-numita incalzire globala este tot o inventie a globalistilor, o inselatorie de proportii globale. Teoria incalzirii globale este doar o pseudoteorie deoarece niciodata n-a putut fi demonstrata.

Tot acesti globalisti vorbesc si despre o noua religie - NEW AGE (Noua Era) - religie care are ca punct central venerarea planetei, adica venerarea pietrelor, a prafului, a copacilor, a ciupercilor de padure... Bineineteles ca in asa-numita religie New Age nu exista Dumnezeu.

Globalistii sunt obsedati si de Gaia, zeita care reprezenta Pamantul in mitologia greaca. Stiti vorba: "Fii cuminte ca te ia mama gaia" :), adica, pe romaneste, daca nu esti cuminte te mananca pamantul. Corect. Gaia este venerata si de neopagani (un simbol al acestora este pentagrama).

Se poate usor observa cum globalistii se folosesc de protectia mediului pentru a-si putea pune planurile globaliste in aplicare.
Intr-o postare viitoare voi reveni cu informatii suplimentare legate de Gaia, incalzirea globala si New Age.

Revenind la Agenda 21, va invit sa vizionati un clip in care popularul Glenn Beck isi exprima propria opinie despre acest plan ONU.Nu stiu daca acest plan ONU va fi pus vreodata in practica insa stiu ca acest plan diabolic a fost creat sub egida ONU.
Pe youtube veti gasi foarte multe clip-uri despre Agenda 21.

Pentru cei care inca nu stiu, din tabara globalistilor fac parte si grupurile Bilderberg si Illuminati (masoni).

Bonus:
Globalistul Bill Gates declara ca doreste depopularea planetei. Inainte de a declara ca doreste depopulare BG afiseaza o ecuatie fantezista care, chipurile, ar spune totul. Ecuatia respectiva nu spune mai nimic, este doar o fantasmagorie care nu se bazeaza pe nimic stiintific. Scenariu tipic globalist.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)