Treceți la conținutul principal

Conferinta Bilderberg 2012

Si anul acesta bancherii globalisti (Bilderberg) isi vor tine reuniunea secreta.

Puternicii planetei sunt chemati de bancherii globalisti pentru a stabili urmatoarele etape ale planului Noii Ordini Mondiale.

Anul acesta conferinta Bilderberg se va desfasura in localitatea americana Chantilly (Virginia), in perioada 31 mai-3 iunie.

O lista a participantilor puteti vedea aici (nu stiu cat de corecta/completa este pagina a fost stearsa!). In lista apar, din nou, sefii Microsoft si Google, Bill Gates si Eric Schimdt.

In lista mai apar si 3 comisari ai Comisiei Europene: Almunia Joaquín, Gucht Karel (vezi legatura cu ACTA), Kroes Neelie.
Cine conduce, de fapt, Comisia Europeana? Pe masura ce trece timpul, lucrurile se limpezesc.

Studiind lista veti regasi si alti oficiali UE (Javier Solana, Paulo Rangel, Gürel Damla ...).

The Economist si Washington Post sunt, de asemenea, invitati.

Prezenti vor fi, bineinteles, si bancherii de la Goldman Sachs International.

Ce se va discuta la conferinta de anul acesta? Nimic bun pentru noi, oamenii de rand. Ideea pentru care se intalnesc acesti puternici se invarte in jurul intrebarilor: "Cum sa stapanim planeta mai bine si cum sa ne mai umflam conturile pe seama fraierilor?". Nimic neobisnuit pentru grupul Bilderberg.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.