16 mai 2012

Cresterea euro si globalistii

Am observat cu totii panica declansata de cresterea euro. Dar cand a inceput aceasta crestere ciudata?
Odata cu instalarea guvernului Ponta? Mai, mai, ce coincidenta ...

Oare globalistilor nu le place noul guvern? Au declansat acestia niscaiva operatiuni underground, asa cum au obiceiul? Parca se simte miros de globalisti, nu vi se pare?

Globalistii nu traverseaza o perioada prea buna - Grecia e un butoi cu pulbere, Hollande vrea sa renunte la politica de austeritate, in Italia au loc atentate impotriva austeritatii. Colac peste pupaza si in Ro se schimba lucrurile. Nu chiar radical, asa cum ar trebui, insa se schimba.

Trompetele globaliste raspandesc panica cum pot mai bine: "Totul se va prabusi", "Ne asteapta iadul", "Euro se va dezintegra", bla-bla-bla. Vai, vai, ce ne facem fara ajutorul globalistilor cei buni (bancherii mondiali)?

Ati observat ca daca o tara face nazuri la globalisti imediat incep santajul si amenintarile si se declanseaza trompeta alarmista? Deocamdata este vorba numai de Grecia, insa mai asteptati putin. Tot mecanismul globalist (alarmist) se declanseaza atunci cand se da ordinul: FMI, bancheri, Banca Mondiala, Comisia UE, agentii rating, mass-media, personalitati publice. Deja multi si-au dat seama de modul in care lucreaza globalistii, deja avem de-a face cu un tipar.

Cum recunoasteti rapid un posibil globalist? Primul semn este prezenta mesajelor alarmiste; al doilea este atentia speciala acordata organismelor de la Bruxelles sau/si bancherilor americani (FMI).

Apropo de Grecia, tot aud vorbindu-se de intrarea in default. Adica ce? Se depopuleaza Grecia, dispar insulele, oamenii, caprele, maslinele, Zorba Grecul? Nu prea cred.
Uitandu-ma la ce-ar avea de indurat grecii daca i-ar asculta pe globalisti (vreo 10 ani de saracie lucie si pierderi de resurse naturale si insule) intrarea in default mi se pare o scapare, poate chiar singura sansa. Globalistii ii ameninta pe greci cu iesirea din euro daca nu sunt ascultatori. Aiurea - iesirea din zona euro a Greciei ar insemna sfarsitul monedei euro. Doresc globalistii asa ceva?
Globalistii n-au prevazut situatia exploziva de astazi din Grecia? La ce altceva puteau sa se astepte? La vreun covor rosu? "Cine seamana vant culege furtuna".

Nigel Farage despre situatia din Grecia.
Autorul si consultantul Adrian Salbuchi - cine a ruinat Grecia.

Globalistii sunt prezenti si la noi in structurile cele mai inalte si trag sfori, neobositi - acum le este putin mai greu, dar baietii lupta.

Sa nu se inteleaga ca sunt vreun nationalist; sunt un tip cu vederi largi, europene, insa nu cred intr-o federalizare a Europei, adica in ceva de forma Statele Unite ale Europei. Vreau o Europa comuna insa formata din state suverane, independente. Nu indragesc deloc ideea ca intreaga Europa sa fie condusa de o mana de oameni atotputernici, intangibili, imposibil de controlat. Probabil ca nu stiati, insa presedintele permanent al Consiliului UE, Herman Van Rompuy, nu este ales de nimeni ci este numit. Acest aspect este reliefat si de Nigel Farage, in stilul sau propriu.Nu e tare democratia in Consiliul European? Lasa sa fie la ei.

In ultimul timp am putut sa pun cap la cap anumite date si concluzia la care am ajuns este urmatoarea: globalizarea nu mai este doar o teorie a conspiratiei, ci este o realitate. Pana sa ajung la aceasta concluzie mi-a trebuit ceva timp, aproape un an. In curand voi posta materiale noi, foarte interesante si greu de combatut, despre globalisti si scopurile acestora.

Pana atunci revin cu intrebarea: faptul ca euro a inceput sa creasca odata cu instalarea noului guvern este doar o coincidenta?

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)