Treceți la conținutul principal

Delayed Write Failed USB - depanare eroare

Probabil ca la un moment dat, avand de-a face cu dispozitivul USB, ati dat si peste mesajul Delayed Write Failed, mesaj care indica faptul ca datele stocate pe dispozitivul USB nu mai pot fi citite de sistemul de operare.

Mesajul de eroare Delayed Write Failed apare atunci cand parte din fisierele/folderele stocate pe dispozitivul USB n-au fost scrise corect, fiind compromise.
Situatia aceasta se intalneste in cazul transferurilor mari de fisiere, mai ales atunci cand scoateti dispozitivul USB prea devreme din portul sau - unele date sunt scrise/transferate incomplet.

Tip:
- Inainte de a scoate dispozitivul USB din portul sau accesati comanda Eject a dispozitivul USB din My Computer sau System Tray (coltul din dreapta taskbar-ului). Asteptati pana cand apare mesajul:
Safe to Remove Hardware - The 'USB Mass Storage Device' can now be safely removed from the computer.Pentru a incerca salvarea datelor stocate pe dispozitivul USB puteti folosi comanda chkdsk volum: /r (volum=litera partitiei) in fereastra Command Prompt (Start-Run - tastati cmd). Mai multe despre comanda chkdsk.
Din cauza datelor corupte stocate pe dispozitivul USB, probabil ca nu veti reusi sa activati respectiva comanda. Nu este o mare pierdere deoarece, pentru recuperarea datelor stocate pe dispozitivului USB, puteti folosi aplicatia free EaseUS Partition Master Home Edition, aplicatie pe care am folosit-o - cu succes - si la partitionare harddisk.

Introduceti dispozitivul USB in portul sau, deschideti aplicatia EaseUS Partition Master Home Edition, selectati litera aferenta dispozitivului USB si selectati comanda Check Partition.


Vestea buna este ca exista sanse mari sa recuperati datele stocate pe dispozitivul USB; vestea cea proasta este ca unele date vor fi pierdute.
Indiferent de mediul de stocare, creati backup pentru datele importante.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Data aparitie GTA V pentru PC

Rockstar le-a dat o veste buna fanilor jocului GTA V, anuntand data aparitiei pentru PC.

Hitler - cum se instaureaza o dictatura (video)

Din pacate, in secolul XX, Europa a trecut prin fascism, nazism, comunism, bolsevism. Aceste sisteme totalitare, izvorate din socialism, au creat dictaturi sangeroase. In fruntea acestor sisteme s-a aflat, inevitabil, cate un "tatuc" psihopat care s-a considerat, fireste, un vizionar intelept. Hitler s-a bazat pe o "elita" formata dintr-o adunatura de indivizi malefici, multi dintre acestia avand grave probleme psihice.
Foarte important de retinut este faptul ca toate aceste sisteme dictatoriale au creat genocide invocand "binele comun", "binele comunitatii", "o viata mai buna pentru toti". In cadrul acestor sisteme totalitarebinele individului n-a contat niciodata.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.