Treceți la conținutul principal

Delayed Write Failed USB - depanare eroare

Probabil ca la un moment dat, avand de-a face cu dispozitivul USB, ati dat si peste mesajul Delayed Write Failed, mesaj care indica faptul ca datele stocate pe dispozitivul USB nu mai pot fi citite de sistemul de operare.

Mesajul de eroare Delayed Write Failed apare atunci cand parte din fisierele/folderele stocate pe dispozitivul USB n-au fost scrise corect, fiind compromise.
Situatia aceasta se intalneste in cazul transferurilor mari de fisiere, mai ales atunci cand scoateti dispozitivul USB prea devreme din portul sau - unele date sunt scrise/transferate incomplet.

Tip:
- Inainte de a scoate dispozitivul USB din portul sau accesati comanda Eject a dispozitivul USB din My Computer sau System Tray (coltul din dreapta taskbar-ului). Asteptati pana cand apare mesajul:
Safe to Remove Hardware - The 'USB Mass Storage Device' can now be safely removed from the computer.Pentru a incerca salvarea datelor stocate pe dispozitivul USB puteti folosi comanda chkdsk volum: /r (volum=litera partitiei) in fereastra Command Prompt (Start-Run - tastati cmd). Mai multe despre comanda chkdsk.
Din cauza datelor corupte stocate pe dispozitivul USB, probabil ca nu veti reusi sa activati respectiva comanda. Nu este o mare pierdere deoarece, pentru recuperarea datelor stocate pe dispozitivului USB, puteti folosi aplicatia free EaseUS Partition Master Home Edition, aplicatie pe care am folosit-o - cu succes - si la partitionare harddisk.

Introduceti dispozitivul USB in portul sau, deschideti aplicatia EaseUS Partition Master Home Edition, selectati litera aferenta dispozitivului USB si selectati comanda Check Partition.


Vestea buna este ca exista sanse mari sa recuperati datele stocate pe dispozitivul USB; vestea cea proasta este ca unele date vor fi pierdute.
Indiferent de mediul de stocare, creati backup pentru datele importante.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.