06 mai 2012

Globalistii aproba cresteri de salarii, restituirea banilor pensionarilor si stagnarea pretului la gaze

Zilele acestea toata Romania a stat cu sufletul la gura intrebandu-se: va accepta FMI-ul reintregirea salariilor romanilor? Reprezentatii FMI, in frunte cu mormonul Jeffrey Franks, si-au dat acceptul. Wow ... in ce tensiune am stat. Salariile romanilor vor creste in doua transe, prima transa insemnand cresterea cu 8% a salariilor de la 1 iunie. Tot din luna iunie pensionarii vor primi banii retinuti.
Inca o stire: anul acesta nu va creste pretul la gaze.

Apropo de cresterea aceasta anuala a preturilor, am tot incercat sa aflu de ce trebuie sa creasca, anual, infinit, pretul gazelor, combustibilului, energiei. N-am reusit sa aflu, indiferent cat am citit. Peste tot se afirma doar ca trebuie sa creasca. Ok. De ce trebuie, daca lucrurile functioneaza foarte bine asa? Eu nu cred deloc ca preturille trebuie sa creasca.
Raspunsul cred ca nu tine de niciun aspect economic ci de "asa vrea muschii nostri". Ai cui muschi? Asta-i intrebare de zece puncte.

Revin la FMI. N-ar trebui sa ne intrebam cine conduce, de fapt, Romania? Am constatat, surprins, ca nu numai guvernul construieste politica economica in Romania - in ecuatie apar inca doi (cel putin) actori: BNR si bancherii globalisti (masoni). Daca urmariti interviurile lui Florin Georgescu (omul BNR), veti constata ca, aproape la fiecare doua propozitii, acesta reaminteste cat de mult trebuie sa tinem seama de ce spun globalistii. Grija noului ministru de finante fata de acestia este cat se poate de evidenta. Nu trebuie ,insa, sa ne mire prea tare pozitia acestuia daca ne amintim ca Mugur Isarescu, seful (pe viata) al BNR, este si membru de seama al Clubului de la Roma (masoni) si membru al trilateralei (masoni).

Mie, servilismul asta imi produce greata. Ca sa folosesc un ton cat mai diplomatic afirm ca dezaprod acest mod de a conduce o tara. Cineva, la un moment dat, a permis crearea unui asemenea mod defectuos de a conduce o tara si rezultatele s-au vazut: saracie, somaj, boli, indatorare, dezastru in toate domeniile. Tot acest dezastru a fost infaptuit cu un cinism greu de imaginat. Toate declaratiile referitoare la grija pe care trebuie sa o avem fata de globalisti mi se par un circ, o mascarada de prost gust.
Inca mai cred ca suntem un stat suveran, independent. Nu trebuie sa dam socoteala nimanui despre cum ne conducem, mai ales unei banci private, asa cum este FMI.

Observ ca toti politicii si finantistii se plang ca nu sunt bani. Pai de unde sa mai fie bani daca oamenii si-au inchis firmele din cauza suprataxarii aberante, a birocratiei stupide si a legislatiei stufoase? Nimeni nu mai produce, oamenii au trecut in somaj sau au plecat din tara. Asta este rezultatul unor politici economice eronate. Este simplu: nu sunt bani din cauza ca nimeni nu mai produce nimic.

Observati ca multi vorbesc de evaziune fiscala insa nimeni de relansare economica. Abordarea asta este intamplatoare? Doreste cineva sa credem ca ne putem salva numai prin descoperirea evazionistilor? E o tampenie.
Este evident ca nu pot exista bani atata timp cat aproape toata populatia sta, nu produce mai nimic.
Nimeni nu vorbeste de IMM-uri, singura forta care ar putea misca intr-adevar lucrurile intr-o societate capitalista. Multi se fac ca ploua si nu-mi dau seama exact de ce - nicio vorba despre IMM-uri. Nu pot fi chiar toti batuti in cap. Atunci? Isi imagineaza cineva ca ne vom ridica cu ajutorul corporatiilor? Vise placute. Corporatistii nu investesc ca sa ridice nivelul de trai al unei populatii, ci doar pentru propriul profit, lucru care mi se pare normal.
Doar investitiile straine si descoperirea evazionistilor nu ne vor ajuta prea mult - asta este doar o prosteala pentru cei mai grei de cap. Din ecuatie lipseste ce este mai important: relansarea economica prin intermediul IMM-urilor.

Cum au ajuns grecii in situatia in care sunt? Cat de mult s-a dezvoltat crony capitalismul in ultimii ani? Romania a devenit o colonie a globalistilor? Cat de mare este influenta grupului de la Bilderberg in lume? Cine doreste instituirea noii ordini mondiale?

Am ajuns intr-un punct in care, daca nu schimbam putin (mai mult) regulile jocului, ne ducem de rapa. Daca as putea conduce in vreun fel sistemul primul lucru pe care l-as face ar fi schimbarea modului de dialog cu acesti globalisti, mai ales cu bancherii de la FMI. Sa nu-si imagineze cineva ca ne vom reveni prin intermediul vreunui ajutor din afara. Singura posibilitate prin care ne putem ridica suntem tot noi.

Apreciez pozitia lucida a ministrului bulgar de finante care a declarat ca FMI-ul "este o parte a problemei, nu a solutiei". FMI-ul are o contributie insemnata la dezastrul economic de astazi al tarii.
Sper ca pe viitor sa nu mai fim nevoiti sa cerem voie cuiva ca sa ne putem conduce. Exista mari asteptari de la USL (poate prea mari) iar una dintre aceste asteptari este sa nu mai auzim prea mult de acesti globalisti - acesta ar fi un inceput bun.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)