Treceți la conținutul principal

Legea Big Brother

Incet-incet s-a votat si legea "Big Brother", adica legea retentiei datelor. Globalistii, prin intermediul Comisiei Europene, au reusit sa ne convinga sa adoptam aceasta lege care ne aminteste de sistemul comunist. N-am avut parte de prea multa democratie, nu? Nu prea!
Odata cu votarea acestei legi intimitatea noastra online s-a dus pe apa sambetei - vor fi monitorizate adresele web pe care navigam, timpul petrecut in retelele de socializare, data si ora trimiterii email-urilor.

De subliniat faptul ca Germania nu a aprobat legea, preferand sa plateasca 44.000 de euro/zi - un stat care-si respecta cetatenii.

Nu-i asa ca-i bine ca am intrat in UE? Eu stiu? Preturile si taxele cresc la infinit, salariile sunt o mizerie, job-urile dispar - in tot acest timp ce castigam? Restrictii si restrangerea drepturilor.
De ce am dorit sa intram in UE? Pentru a putea trai mai bine si pentru a circula liber prin Europa de Vest. Cu circulatia am rezolvat-o insa cu traiul de zi cu zi ne-am cam dus pe copca. A meritat toata afacerea?

Apropo de intrarea noastra in UE - isi imagineaza cineva ca noi am fost acceptati in "marea familie europeana" deoarece eram pregatiti, indeplineam criteriile de aderare? No way; de fapt, nici astazi nu prea am fi apti sa intram in UE daca am fi luati la bani marunti. De ce am fost totusi asimilati de Bruxelles? Probabil din cauza globalizarii?

Revin la legea Big Brother: cine ne ameninta cu atata forta de este nevoie de o asemenea lege? Bau-bau? Aladin si cei 40 de hoti? Lupul cel rau? Extraterestrii?

Job-urile, preturile, facturile si impozitele sunt singurele care produc astazi teroare in Ro; ar mai fi (in mare) frica de a nu te imbolnavi intr-o tara ca Romania si deplasarea pe ruta Bucuresti-Predeal in weekend, cu masina personala. Cum scapam de aceste amenintari reale? De ce nu intervine Comisia Europeana in forta sa impuna si rezolvarea acestor probleme? Hahaha ... glumeam ... d-aia nu mai poate Comisia Europeana. Comisia Europeana se ocupa, in general, de restrictii, nu de imbunatatirea conditiilor de trai ale cetatenilor (estici). Corect.

Nu tot Comisia Europeana se lupta sa fie aprobat mult-hulitul draft ACTA, draft care ne transforma in sclavii corporatiilor? Wow ... ba da.

Mai exista ciudatenii care au fost impuse de aceasta comisie (medicina, farmacie, sanatate ...). Voi posta informatii noi legate de aceste ciudatenii impuse de la Bruxelles.

Ce-ar mai dori Comisia Europeana sa impuna? Nu stiu exact dar pot sa-mi imaginez: niste scannere corporale in aeroporturi, cate un biocip pentru fiecare (visul globalistilor), camere video peste tot, sisteme de monitorizare mai multe si mai eficiente, acte electronice, carduri la toata lumea (fara bani cash) si altele asemenea la fel de "bune" (pentru globalisti). Control total.

Intrebare: mai avem dreptul noi, ca cetateni, sa refuzam in vreun caz incalcarea intimitatii, a vietii private, sau s-a ales praful total de drepturile noastre? Intreb si eu ...

Mai sus spuneam ca aceasta Comisie Europeana este coordonata de bancherii globalistii. Se pare ca acesti globalisti (adica cei care lupta pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale) conduc Comisia Europeana prin intermediul grupului Bilderberg.

Imi este teama ca legea asta globalista (Big Brother) nu reprezinta decat o etapa dintr-un plan mai amplu (pentru restrangerea drepturilor) - sper sa ma insel.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Ninsoare fulgi de zapada pe desktop - aplicatia DesktopSnowOK

Doriti niste fulgi de zapada pe desktop? Exista un programel perfect pentru aceasta sarcina.