25 mai 2012

Legea Big Brother

Incet-incet s-a votat si legea "Big Brother", adica legea retentiei datelor. Globalistii, prin intermediul Comisiei Europene, au reusit sa ne convinga sa adoptam aceasta lege care ne aminteste de sistemul comunist. N-am avut parte de prea multa democratie, nu? Nu prea!
Odata cu votarea acestei legi intimitatea noastra online s-a dus pe apa sambetei - vor fi monitorizate adresele web pe care navigam, timpul petrecut in retelele de socializare, data si ora trimiterii email-urilor.

De subliniat faptul ca Germania nu a aprobat legea, preferand sa plateasca 44.000 de euro/zi - un stat care-si respecta cetatenii.

Nu-i asa ca-i bine ca am intrat in UE? Eu stiu? Preturile si taxele cresc la infinit, salariile sunt o mizerie, job-urile dispar - in tot acest timp ce castigam? Restrictii si restrangerea drepturilor.
De ce am dorit sa intram in UE? Pentru a putea trai mai bine si pentru a circula liber prin Europa de Vest. Cu circulatia am rezolvat-o insa cu traiul de zi cu zi ne-am cam dus pe copca. A meritat toata afacerea?

Apropo de intrarea noastra in UE - isi imagineaza cineva ca noi am fost acceptati in "marea familie europeana" deoarece eram pregatiti, indeplineam criteriile de aderare? No way; de fapt, nici astazi nu prea am fi apti sa intram in UE daca am fi luati la bani marunti. De ce am fost totusi asimilati de Bruxelles? Probabil din cauza globalizarii?

Revin la legea Big Brother: cine ne ameninta cu atata forta de este nevoie de o asemenea lege? Bau-bau? Aladin si cei 40 de hoti? Lupul cel rau? Extraterestrii?

Job-urile, preturile, facturile si impozitele sunt singurele care produc astazi teroare in Ro; ar mai fi (in mare) frica de a nu te imbolnavi intr-o tara ca Romania si deplasarea pe ruta Bucuresti-Predeal in weekend, cu masina personala. Cum scapam de aceste amenintari reale? De ce nu intervine Comisia Europeana in forta sa impuna si rezolvarea acestor probleme? Hahaha ... glumeam ... d-aia nu mai poate Comisia Europeana. Comisia Europeana se ocupa, in general, de restrictii, nu de imbunatatirea conditiilor de trai ale cetatenilor (estici). Corect.

Nu tot Comisia Europeana se lupta sa fie aprobat mult-hulitul draft ACTA, draft care ne transforma in sclavii corporatiilor? Wow ... ba da.

Mai exista ciudatenii care au fost impuse de aceasta comisie (medicina, farmacie, sanatate ...). Voi posta informatii noi legate de aceste ciudatenii impuse de la Bruxelles.

Ce-ar mai dori Comisia Europeana sa impuna? Nu stiu exact dar pot sa-mi imaginez: niste scannere corporale in aeroporturi, cate un biocip pentru fiecare (visul globalistilor), camere video peste tot, sisteme de monitorizare mai multe si mai eficiente, acte electronice, carduri la toata lumea (fara bani cash) si altele asemenea la fel de "bune" (pentru globalisti). Control total.

Intrebare: mai avem dreptul noi, ca cetateni, sa refuzam in vreun caz incalcarea intimitatii, a vietii private, sau s-a ales praful total de drepturile noastre? Intreb si eu ...

Mai sus spuneam ca aceasta Comisie Europeana este coordonata de bancherii globalistii. Se pare ca acesti globalisti (adica cei care lupta pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale) conduc Comisia Europeana prin intermediul grupului Bilderberg.

Imi este teama ca legea asta globalista (Big Brother) nu reprezinta decat o etapa dintr-un plan mai amplu (pentru restrangerea drepturilor) - sper sa ma insel.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)