Treceți la conținutul principal

Noua Ordine Mondiala si Agenda 21 (video)

Recent, canalul Infowars de pe Youtube (canalul lui Alex Jones) l-a avut ca invitat pe renumitul lord Monckton, politician britanic (Partidul Independent). Interviul s-a axat pe Agenda 21, un controversat plan ONU.

Lordul Monckton este cunoscut ca fiind un critic inversunat al controversatei teorii numita "incalzirea globala", teorie sustinuta de globalisti. Puteti vizita site-ul reputatului politician englez navigand aici.

Globalistii au inventat teoria incalzirii globale platind bani grei pentru promovarea acesteia. Pentru a-si promova teoria globalistii au organizat tot felul de conferinte, simpozioane, intalniri globale anuale.
Tot globalistii au creat si ciudata sarbatoare: "Ziua Pamantului".

Folosindu-se de oameni de stiinta, globalistii au fabricat grafice controversate care aveau menirea, chipurile, de a demonstra faptul ca planeta se incalzeste din cauza emanatiilor de CO2 (create de om). Mare parte din media a preluat studiul (fabricat) globalist participand la manipularea generala.
La un moment dat, insa, s-a intamplat ceva ce i-a luat prin surprindere pe globalisti - s-a constatat ca planeta, in loc sa se incalzeasca, se cam raceste. Fireste, n-a durat prea mult si pseudoteoria si-a schimbat denumirea din "incalzire globala" in "schimbare climatica". De aceea, astazi nu se mai vorbeste de "incalzire globala" ci de "schimbare climatica" - in fapt, aceeasi pseudoteorie fabricata in laboratoarele globalistilor.

De ce este atat de importanta teoria incalzirii globale pentru globalisti?
Pentru globalisti nu omul este pe primul loc ci ... planeta. Intregul esafodaj al NOM (Noua Ordine Mondiala) este construit, in mare parte, in jurul protectiei mediului. Toata manipularea si tot controlul planetar se vor realiza folosind motivatia eco:  energia verde, taxe pe aer, Gaia, control alimente, agricultura, medicamente ... Tot de protectia mediului au fost obsedati si nazistii.

In interviu, lordul Monckton vorbeste despre:
- ONU ca unealta a globalistilor;
- conceptul de guvernanta globala;
- acapararea resurselor (naturale) planetare de catre tarile vestice;
- inselatoria numita incalzire globala (rebotezata in schimbare climatica);
- pericolul reprezentat de cedarea suveranitatii nationale a statelor (actiune care ar echivala cu sfarsitul democratiei);
- dictatura globalistilor;
- modul nedemocratic in care i-au deciziile birocratii de la Bruxelles si lipsa de putere a Parlamentului European - in UE Comisia Europeana (membrii numiti, nu alesi) ia toate deciziile, Parlamentul European avand un rol consultativ;
- dictatura UE;
- reducerea populatiei globului - in Africa sunt lasate sa moara de foame si de boli milioane de persoane);
- ecofascism;
- ignoranta oamenilor care nu reusesc sa inteleaga ce-i asteapta in ciuda semnalelor de alarma pe care unii incearca sa le traga.

E cazul sa luam mult mai in serios avertismentele legate de aparitia acestor forte oculte, inumane, globaliste. Nu mai este vorba de nicio conspiratie - lucrurile se intampla la vedere, planul NOM fiind indeplinit pas cu pas.

Interviul este putin cam lung (50:59) insa merita vizionat.Mai multe despre controversatul plan ONU: Agenda 21.

Sursa foto

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Data aparitie GTA V pentru PC

Rockstar le-a dat o veste buna fanilor jocului GTA V, anuntand data aparitiei pentru PC.

Hitler - cum se instaureaza o dictatura (video)

Din pacate, in secolul XX, Europa a trecut prin fascism, nazism, comunism, bolsevism. Aceste sisteme totalitare, izvorate din socialism, au creat dictaturi sangeroase. In fruntea acestor sisteme s-a aflat, inevitabil, cate un "tatuc" psihopat care s-a considerat, fireste, un vizionar intelept. Hitler s-a bazat pe o "elita" formata dintr-o adunatura de indivizi malefici, multi dintre acestia avand grave probleme psihice.
Foarte important de retinut este faptul ca toate aceste sisteme dictatoriale au creat genocide invocand "binele comun", "binele comunitatii", "o viata mai buna pentru toti". In cadrul acestor sisteme totalitarebinele individului n-a contat niciodata.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.