26 mai 2012

Noua Ordine Mondiala si Agenda 21 (video)

Recent, canalul Infowars de pe Youtube (canalul lui Alex Jones) l-a avut ca invitat pe renumitul lord Monckton, politician britanic (Partidul Independent). Interviul s-a axat pe Agenda 21, un controversat plan ONU.

Lordul Monckton este cunoscut ca fiind un critic inversunat al controversatei teorii numita "incalzirea globala", teorie sustinuta de globalisti. Puteti vizita site-ul reputatului politician englez navigand aici.

Globalistii au inventat teoria incalzirii globale platind bani grei pentru promovarea acesteia. Pentru a-si promova teoria globalistii au organizat tot felul de conferinte, simpozioane, intalniri globale anuale.
Tot globalistii au creat si ciudata sarbatoare: "Ziua Pamantului".

Folosindu-se de oameni de stiinta, globalistii au fabricat grafice controversate care aveau menirea, chipurile, de a demonstra faptul ca planeta se incalzeste din cauza emanatiilor de CO2 (create de om). Mare parte din media a preluat studiul (fabricat) globalist participand la manipularea generala.
La un moment dat, insa, s-a intamplat ceva ce i-a luat prin surprindere pe globalisti - s-a constatat ca planeta, in loc sa se incalzeasca, se cam raceste. Fireste, n-a durat prea mult si pseudoteoria si-a schimbat denumirea din "incalzire globala" in "schimbare climatica". De aceea, astazi nu se mai vorbeste de "incalzire globala" ci de "schimbare climatica" - in fapt, aceeasi pseudoteorie fabricata in laboratoarele globalistilor.

De ce este atat de importanta teoria incalzirii globale pentru globalisti?
Pentru globalisti nu omul este pe primul loc ci ... planeta. Intregul esafodaj al NOM (Noua Ordine Mondiala) este construit, in mare parte, in jurul protectiei mediului. Toata manipularea si tot controlul planetar se vor realiza folosind motivatia eco:  energia verde, taxe pe aer, Gaia, control alimente, agricultura, medicamente ... Tot de protectia mediului au fost obsedati si nazistii.

In interviu, lordul Monckton vorbeste despre:
- ONU ca unealta a globalistilor;
- conceptul de guvernanta globala;
- acapararea resurselor (naturale) planetare de catre tarile vestice;
- inselatoria numita incalzire globala (rebotezata in schimbare climatica);
- pericolul reprezentat de cedarea suveranitatii nationale a statelor (actiune care ar echivala cu sfarsitul democratiei);
- dictatura globalistilor;
- modul nedemocratic in care i-au deciziile birocratii de la Bruxelles si lipsa de putere a Parlamentului European - in UE Comisia Europeana (membrii numiti, nu alesi) ia toate deciziile, Parlamentul European avand un rol consultativ;
- dictatura UE;
- reducerea populatiei globului - in Africa sunt lasate sa moara de foame si de boli milioane de persoane);
- ecofascism;
- ignoranta oamenilor care nu reusesc sa inteleaga ce-i asteapta in ciuda semnalelor de alarma pe care unii incearca sa le traga.

E cazul sa luam mult mai in serios avertismentele legate de aparitia acestor forte oculte, inumane, globaliste. Nu mai este vorba de nicio conspiratie - lucrurile se intampla la vedere, planul NOM fiind indeplinit pas cu pas.

Interviul este putin cam lung (50:59) insa merita vizionat.Mai multe despre controversatul plan ONU: Agenda 21.

Sursa fotoSubscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)