Treceți la conținutul principal

Sefa de la FMI, grecii si impozitele

Cred ca multa lume este la curent cu scandalul dintre sefa FMI, Christine Lagarde, si greci.

Ca un globalist veritabil, sefa FMI s-a gandit sa-i traga de urechi pe greci. Stiti ca globalistii sunt moralisti, superiori, cinici si buni actori.

Pe scurt, sefa FMI i-a atentionat pe greci s-o lase  mai moale cu plansetele si sa-si plateasca impozitele. Tonul folosit a fost al unui sef dur care-si atentioneaza angajatii. Lagarde parea ca mai are putin si ii ia pe greci la palme apoi ii pune la colt, in genunchi pe coji de nuca. Wow ... tare.
Lagarde a strecurat si o vorba la adresa copiilor saraci din Africa de parca d-aia nu mai dormea bine noaptea.

Bineinteles ca nu a durat mult pana au luat foc grecii. Ca s-o injure mai bine, grecii i-au creat sefei FMI si o pagina Facebook.

Apoi ... surpriza mare: aflam ca sefa FMI nu-si plateste impozitele. De ce? Pentru ca nu are ce sa plateasca - globalistii sunt scutiti de impozit pe venit. Ati inteles cum merg treburile cu globalistii moralisti?

Probabil ca Lagarde nu cunoaste nici faptul ca numarul sinuciderilor in randul grecilor creste alarmant. De ce creste numarul sinuciderilor continuu in Grecia? Cine o fi oare de vina ca Grecia a ajuns in aceasta situatie? Nu cumva tot bancherii globalisti?

Ma gandesc ce-o fi fost in mintea  sefei FMI atunci cand, chiar inaintea alegerilor din Grecia, s-a gasit sa toarne gaz peste foc. O fi incurcat planurile NOM?

Sper ca Lagarde sa-si petreaca concediul de vara pe o insula greceasca :).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.