30 mai 2012

Sefa de la FMI, grecii si impozitele

Cred ca multa lume este la curent cu scandalul dintre sefa FMI, Christine Lagarde, si greci.

Ca un globalist veritabil, sefa FMI s-a gandit sa-i traga de urechi pe greci. Stiti ca globalistii sunt moralisti, superiori, cinici si buni actori.

Pe scurt, sefa FMI i-a atentionat pe greci s-o lase  mai moale cu plansetele si sa-si plateasca impozitele. Tonul folosit a fost al unui sef dur care-si atentioneaza angajatii. Lagarde parea ca mai are putin si ii ia pe greci la palme apoi ii pune la colt, in genunchi pe coji de nuca. Wow ... tare.
Lagarde a strecurat si o vorba la adresa copiilor saraci din Africa de parca d-aia nu mai dormea bine noaptea.

Bineinteles ca nu a durat mult pana au luat foc grecii. Ca s-o injure mai bine, grecii i-au creat sefei FMI si o pagina Facebook.

Apoi ... surpriza mare: aflam ca sefa FMI nu-si plateste impozitele. De ce? Pentru ca nu are ce sa plateasca - globalistii sunt scutiti de impozit pe venit. Ati inteles cum merg treburile cu globalistii moralisti?

Probabil ca Lagarde nu cunoaste nici faptul ca numarul sinuciderilor in randul grecilor creste alarmant. De ce creste numarul sinuciderilor continuu in Grecia? Cine o fi oare de vina ca Grecia a ajuns in aceasta situatie? Nu cumva tot bancherii globalisti?

Ma gandesc ce-o fi fost in mintea  sefei FMI atunci cand, chiar inaintea alegerilor din Grecia, s-a gasit sa toarne gaz peste foc. O fi incurcat planurile NOM?

Sper ca Lagarde sa-si petreaca concediul de vara pe o insula greceasca :).

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)