Treceți la conținutul principal

Sefa de la FMI, grecii si impozitele

Cred ca multa lume este la curent cu scandalul dintre sefa FMI, Christine Lagarde, si greci.

Ca un globalist veritabil, sefa FMI s-a gandit sa-i traga de urechi pe greci. Stiti ca globalistii sunt moralisti, superiori, cinici si buni actori.

Pe scurt, sefa FMI i-a atentionat pe greci s-o lase  mai moale cu plansetele si sa-si plateasca impozitele. Tonul folosit a fost al unui sef dur care-si atentioneaza angajatii. Lagarde parea ca mai are putin si ii ia pe greci la palme apoi ii pune la colt, in genunchi pe coji de nuca. Wow ... tare.
Lagarde a strecurat si o vorba la adresa copiilor saraci din Africa de parca d-aia nu mai dormea bine noaptea.

Bineinteles ca nu a durat mult pana au luat foc grecii. Ca s-o injure mai bine, grecii i-au creat sefei FMI si o pagina Facebook.

Apoi ... surpriza mare: aflam ca sefa FMI nu-si plateste impozitele. De ce? Pentru ca nu are ce sa plateasca - globalistii sunt scutiti de impozit pe venit. Ati inteles cum merg treburile cu globalistii moralisti?

Probabil ca Lagarde nu cunoaste nici faptul ca numarul sinuciderilor in randul grecilor creste alarmant. De ce creste numarul sinuciderilor continuu in Grecia? Cine o fi oare de vina ca Grecia a ajuns in aceasta situatie? Nu cumva tot bancherii globalisti?

Ma gandesc ce-o fi fost in mintea  sefei FMI atunci cand, chiar inaintea alegerilor din Grecia, s-a gasit sa toarne gaz peste foc. O fi incurcat planurile NOM?

Sper ca Lagarde sa-si petreaca concediul de vara pe o insula greceasca :).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!